The One Club Craiova

În data de 22 decembrie 2007, în Craiova lua ființă One Pub. Ceea ce a început într-un spațiu situat pe str. Calea Unirii, ca un bar de zi, o cafenea si mai apoi un loc de karaoke, a devenit un loc mai spațios, situat în fostul Gin Gin, mai distractiv și mai extraordinar, a devenit „The One Club”.

One Pub Craiova
One Pub Craiova

După câțiva ani de karaoke, lucru nou la aceea vreme încă pentru Craiova, cei de la One Pub au înțeles faptul că e nevoie de „altceva” pentru oamenii care veneau acolo ca să se distreze, de aceea au decis să mute seara de karaoke joia, iar vinerea să devină seara Live. Cu muzica din anii 80, atmosfera întotdeauna a fost plină de distracție iar rezervările nu au contenit să apară.

Însă după incidentul din Colectiv, cei de la One Pub au început să se gândească la soluții pentru a o oferii o mai bună siguranță clienților săi. De aceea, au găsit spațiul imens de la Gin Gin, unde după renovare și după ce au obținut toate autorizările de la ISU (autorizație pentru maxim 750 de persoane, atenție, 750) s-au relansat în data de 7 iulie 2017.

Și pentru că One Pub nu mai era un Pub, ci devenise altceva, patronii s-au conformat și au făcut un rebranding, lăsând în urmă trecutul, dar mergând spre un viitor demn de istoria sa. Noua locație acum se numește The One Club și în esență este ceea ce „The One Club” reprezintă. Un loc unde poți să-ți petreci nopțile alături de prietenii tăi, să asculți muzica anilor glorioși dar și muzica nouă, o locație ce servește gusturile tuturor clienților săi, și o face în deplină siguranță pentru ei!

The One Club Craiova
The One Club Craiova

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.