Despre mine

Damian Irimescu
Damian Irimescu

Salut!

Mă numesc Irimescu Răzvan-Damian. Am 33 de ani. Activez în blogosferă din anul 2008.

Evoluția mea prin blogosferă, a avut următorul traseu:

Tinerețea:

Începând cu 20 aprilie 2008 ( primul post ) și terminând cu 25 aprilie 2012 ( 4 ani de zile ) nu m-a interesat atât de mult online-ul. De altfel, subiectele tratate, lejeritatea articolelor scrise, se cam luau la trântă cu gramatica limbii române. În această perioadă pot spune că am trecut printr-o groază de povești, incredibile și minunate. Acești 4 ani au reprezentat pentru mine vârful tinereții mele, a iresponsabilității mele, a deciziilor proaste, a dragostei, pasiunii și multe altele.

În 4 ani de zile, pot spune că am făcut cât mulți într-o viață. Există un proverb, chiar în Biblie spune „bucură-te, tinere, în tinerețea ta, fii cu inima veselă cât ești tânăr, umblă pe căile alese de inima ta și plăcute ochilor tai;”. Pot să spun că am făcut exact asta. Este ceea ce poate descrie cel mai bine acești 4 ani de zile. Dar apoi a venit altceva. Am dorit să mă schimb, să fiu matur, responsabil.

Maturitatea:

Nu pot spune cu exactitate că, „gata sunt matur”, pentru că, în sufletul meu, există acel copil care se bucură de viață în fiecare moment. Îmi place viața, cu bune, cu rele, cu tot ce poate oferi ea. Dar am învățat să privesc lucrurile „out of the box”. Gândind în acest fel am reușit să aduc la îndeplinire câteva vise pe care le aveam:

 • Craiova BeerMeet
 • Blogger Magazin
 • Blogosfera SRL

Nu spun că, în tinerețe nu am avut parte și de realizări. Ba da am avut:

 • Unofficial Weeblo Meeting
 • Popular Post Plugin felicitat chiar de către ZeList.
 • Blogger Magazin numerele #1, #2 și #3 lansate prin 2010 pentru a testa piața.

Am participat cu mare plăcere la blogmeet-uri unde am cunoscut o groază de oameni minunați. Am avut onoarea ca nu doar să-i cunosc ci să-mi rămână și foarte buni prieteni. Dragilor, vouă vă mulțumesc din suflet, pentru că sunteți, cel puțin pentru mine, sarea blogosferei, aceea care dă gust și savoare, care te face să mergi mai departe. Și am fost pe aici:

 • Mureș
 • Galați
 • Ploiești
 • Cluj
 • București
 • Moldova
 • Big Build 2012 ca și voluntar.

Am rămas aceeași fire spontană, energică, veselă, empatic. De altfel, mi-am adăugat la bagajul de cunoștințe, pe lângă Facultatea de Informatică și Master în Inteligență artificială, și diplomă de Manager în cadrul cursului pe fonduri europene „Fii managerul propriei tale afaceri”. Ador psihologia dar și marketing-ul.

Proiectele pe care le dezvolt acum ( Blogger Magazin, Blogosfera SRL ), dar și cele care urmează a fi lansate, sunt printre prioritățile mele cele mai importante.

Îți mulțumesc pentru interesul tău de a afla despre mine. Dacă dorești mai multe, atunci îți recomand să devenim prieteni pe Facebook sau pe Twitter. Mai pot fi găsit și pe mail la contact@damianirimescu.ro.

Abonați-vă la newsletter, în partea dreaptă, pentru a rămâne la curent cu tot ce scriu.

25 Commments

 1. Damian Irimescu – așa cum îl cunosc eu – este întotdeauna sufletul comunității care se conturează fie la un bowling fie la o bere, fie la o discuție matură, este un prieten pe care te poți baza, un om energic care are întotdeauna proiecte valoroase în suflet.

  Felicitări pentru blog și mult succes!

 2. Felicitări pentru succesele obţinute, pentru blogul pe care ai reuşit să-l faci interesant şi folositor (cel puţin pentru mine a fost de mare folos), poate citindu-te o să mă lămuresc şi cu alte lucruri de neînţeles sau, mai degrabă, neştiute despre blogul meu 🙂

  1. In curand o sa apara ! Pentur a fi la curent cu toate articolele mele si cu episoadele din memoriile unui curvar iti recomand sa te abonezi prin e-mail !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.