Duminică 26 noiembrie 2017, bloggerii olteni s-au întâlnit pentru BlogMeet-ul cu numărul #69. Întâlnirea a avut loc la Restaurant Pizzerie Il Forno.

Cei de la Il Forno Craiova au intrat în renovare începând cu sfârșitul lunii iulie 2017 și pe atunci, locația era cunoscută ca Boh Bou Bar (Bohemian Bourgeois Bar). Interiorul a fost schimbat total, față de cum era, acum mi se pare mai prietenos, mai deschis, mai primitor și mai intim. Acum, Restaurant Pizzerie Il Forno mi se pare locul ideal pentru o seară cu prietenii la o pizza delicioasă sau paste (pastele Quatro Formagi Pene sunt absolut delicioase).

Craiova BlogMeet #69

Cu mine am fost în total 11 persoane, iar acest blogmeet este al doilea pentru mine pe acest an la care am participat. Am fost la Blogmeet-ul cu numărul #68 și acestea au fost impresiile mele după o revedere de câțiva ani.

Lista participanților

De la stânga mea, încep numărătoarea cu

Atmosfera

Ca întotdeauna atmosfera a fost una super plăcută mai ales într-o locație superbă, felicitări celor de la Il Forno pentru renovarea minunată. Am râs, am zis glume și evident am comentat situația actuală din România, pentru că în momentul în care noi ne strângeam la blogmeet, lumea era pe stradă protestând.

Craiova BlogMeet #69

Am discutat uitându-ne la Digi 24 și despre situația din marile orașe din România, mai ales câtă lume a ieșit la protest. Am înțeles că în Craiova au fost în jur de 1000 deși eu cred că au fost undeva la 1500 de persoane.

Am aflat totodată că multă lume s-a plâns de faptul că au avut conturile raportate/blocate pe motiv de încălcare a regulilor Facebook și nu au putut posta poze, mesaje sau Live-uri de la protest. Well done PSD, ai demonstrat încă odată că nu ai uitat de unde te tragi și nu ai uitat cum să bagi pumnul în gură atunci când vine vorba de libera exprimare. Dau vina pe toți aceia care nu au ieșit la vot să voteze, exact atunci când conta! Ei sunt de vină că au ales să stea acasă atunci când puteau să conteze.

Revenind la BlogMeet #69, am simțit lipsa mai multor persoane, mi-aș fi dorit să fi fost mai mulți dar cum Sărbătorile se apropie e de înțeles.

Am discutat și de proiectele ce sunt în derulare acum pentru asociația bloggerilor și anume ASBO.

Craiova BlogMeet #69

Restaurant Pizzerie Il Forno Craiova s-a dovedit a fi o gazdă mai mult decât primitoare, iar calitatea pizzelor comandate a fost excepțională. În special pentru mine, am fost plăcut surprins de gustul minunat al pizzei Hawaii. Sincer nu mă așteptam să fie atât de bună. Dacă vrei să fi și tu surprins, îți recomand să o încerci!

Craiova BlogMeet #69

Mă bucur tare mult să văd că în continuare suntem o comunitate unită și puși pe treabă. Aș putea spune că suntem singura comunitate blogosferică locală din România ce are și o asociație care mai este și activă!

Despre Locație

Restaurant Pizzerie Il Forno este situată pe Calea București Nr. 14, în spatele la Orange și vă invit atunci când doriți să gustați o pizza delicioasă să vă comandați de la ei. Puteți intra în legătura cu ei prin:

Mai multe poze puteți vedea în galeria foto BlogMeet #69.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.