Duminică 10 decembrie 2017, începând cu orele 19:00 am participat la BlogMeet-ul cu numărul 70. Cred că oficial, pot spune că Il Forno Pub&Grill a devenit gazda bloggerilor din Craiova. Atmosfera a fost una excelentă iar Secret Santa a adus cu siguranță multe zâmbete pe fețele multora.

Craiova BlogMeet #70

De data asta au fost prezenți 21 de participanți cu 2 noi adăugiri în persoana lui Adrian Sora și Andrei Sebastian. Nu-mi vine să cred că în februarie 2018, aceste întâlniri lunare ale bloggerilor va fi împinit 6 ani de la existență.

Mâncare și atmosferă

Cu ocazia ultimei întâlniri de BlogMeet, Il Forno Pub&Grill a decis să ne surprindă printr-un tasting al unor produse ce fac parte din meniul pe anul 2018. Așa că voi enumera, și scuzați-mă că o să vă provoc o poftă delicioasă, ceea ce am putut noi degusta în avampremieră.

Paste Pollo Funghi

Il Forno Pub&Grill - Paste Pollo Funghi
Il Forno Pub&Grill – Paste Pollo Funghi

Aceste paste ne-au fost servite primele. Pot spune că au fost excelente și printre ingrediente pot să menționez puiul și ciupercile hribi.

Paste al Gamberetti

Il Forno Pub&Grill - Paste al Gambetti
Il Forno Pub&Grill – Paste al Gamberetti

Pentru cei ce sunt vegetarieni, acest fel de paste sunt chiar recomandate. Pastele al Gamberetti sunt făcute din creveți și roșii cherry, stropite cu vin alb și usturoi. Gustul este unul excelent. Îmbinarea tuturor gusturilor este una perfect armonioasă. Creveții au fost făcuți perfecți, nici prăjiți, dar nici prea cruzi și împreună cu sosul îți dă o senzație extrem de plăcută pe papilele gustative. Crede-mă, îți vor mulțumi pentru gust!

Pizza Happy Italy

Il Forno Pub&Grill - Pizza Happy Italy
Il Forno Pub&Grill – Pizza Happy Italy

Probabil vedeta serii, acest fel de pizza este una extrem de delicioasă și cu adevărat va provoca o explozie de arome și de gusturi extraordinare. Pizza Happy Italy este din start moartea oricărei diete. Compusă dintr-un mix de carne de vită cu condimente bine alese, salată iceberg, roșii cherry și cu un sos delicios de usturoi, Pizza Happy Italy cu siguranță vă va rămâne în memorie și va fi un motiv pentru care să mai comandați și acasă ori să reveniți la Il Forno Pub&Grill.

Pizza Desert

Il Forno Pub&Grill - Pizza Desert
Il Forno Pub&Grill – Pizza Desert

Această pizza cu siguranță a provocat multora dintre cei prezenți, o aducere aminte de pe vremea bunicii când făcea acele prăjituri cu scorțișoară. Este o îmbinare perfectă de dulce, care se potrivește, nu doar acum de sărbători, ci oricând. Pizza Desert este una dintre cele mai netradiționale pizza din Craiova, cel puțin, dacă nu din România. Cu un amestec echilibrat de prune, scorțișoară și cremă de brânză de vaci cu vanilie, această pizza vă oferă acel moment de copilărie, bucuroși de desertul primit din partea bunicii.

Pizza Nutella

Il Forno Pub&Grill - Pizza Nutella
Il Forno Pub&Grill – Pizza Nutella

Pizza Nutella a lăsat-o pe soția mea cu gura căscată, atunci când i-am arătat poza. Nici nu trebuie să mai pomenesc de gust. Este un dulce necesar imediat după ce ați terminat de mâncat felul principal. Pizza Nutella este compusă evident din ciocolata nutella și căpșuni. De unde căpșuni în decembrie? Nici eu nu știu, a rămas în acest moment unul din misterele nerezolvate ale Il Forno Pub&Grill.

Secret Santa

Aproape toată lumea a fost vizitată de Secret Santa și au primit cadouri.

Secret Santa | BlogMeet #70
Secret Santa | BlogMeet #70

Au fost multe râsete, multe discuții și o atmosferă prietenoasă. Toată lumea a fost în spiritul Sărbătorilor și a fost cu multă voie și bucurie. Personalul a fost de nota 10 și ne-au fost alături servindu-ne cu tot ceea ce am vrut.

Il Forno Pub&Grill
Il Forno Pub&Grill

Dacă vreți să vedeți cine a fost prezent și pozele de la eveniment vă invit să dați un click aici.

Mulțumiri gazdei pentru susținerea și pentru primirea călduroasă de care am avut parte și dacă v-am făcut curioși vă invit să treceți pe acolo și să cereți, #pesurse noile produse ca să le gustați și voi. V-aș ruga să menționați că ați auzit de aceste produse de la DamianIrimescu.ro.

One thought to “Și a fost Craiova BlogMeet #70 și Secret Santa”

  1. Hribii se subintelege ca-s un soi de ciuperci, mai 🙂

    Altminteri, ma bucur sa aud ca mai exista comunitati rasfirate prin tara. S-a discutat chiar despre blogging (cu seriozitate adica), sau fu mai degraba o ocazie de socializare?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.