Huawei Mobile Cloud

Huawei Consumer Business Group a anunțat lansarea noului Huawei Mobile Cloud ce permite utilizatorilor să stocheze și să reinstaleze datele și setările telefonului, să sincronizeze și să transfere cu ușurință date între dispozitive Huawei, precum și să salveze și să acceseze fișierele în condiții de siguranță utilizând Google Drive. Utilizatorii ce vor accesa noul serviciu de stocare cloud, primesc gratuit 5GB de stocare gratuită în cloud.

Din luna septembrie, Huawei Mobile Cloud este disponibilă treptat pentru Huawei P10 (2 399,90 Lei), P10 Plus (2 899,90) și P10 Lite (1 114,90 Lei), urmând mai apoi ca și alte dispozitive Huawei să primească actualizarea. Toate fotografiile și videoclipurile realizate cu camera foto, screenshot-urile precum și înregistrările de ecran, pot fi stocate automat în Cloud. Astfel, utilizatorii le pot accesa pur și simplu din browser-ul lor pe cloud.huawei.com sau din aplicația Galerie din smartphone.

Informațiile pot fi sincronizate automat pe toate smartphone-urile Huawei, făcând astfel accesarea Contactelor, Calendarulm Wi-Fi și Notițele folosind Huawei ID. Tot aceste date pot fi gestionate și prin intermediul Portalului Web Cloud.

Toate informațiile sunt stocate exclusiv pe servere europene de pe teritoriul UE, în concordanță cu Legea UE privind confidențialitatea și protecția datelor. De asemenea, toate serviciile au fost concepute pentru a asigura confidențialitatea utilizatorilor, iar serviciile Huawei Mobile Cloud sunt certificate de către Cloud Security Alliance Star (CSAStar ISO/IEC 27001).

Lansarea Huawei Mobile Cloud susține angajamentul nostru privind livrarea unei experiențe mobile cât mai convenabile pentru utilizatorii noștri, asigurându-le în același timp salvarea și reinstalarea simplă a datelor, în condiții optime de securitate, Yanmin Wang, Președintele Huawei Consumer Business Group.

În prima fază, suportul complet pentru Huawei Mobile Cloud va fi dispnobil la lansare în Finlanda, Polonia, Germania, Italia, Franța, Spania, UK și Olanda, urmând ca mai apoi aceasta să fie disponibil în mai multe țări. Actualizările pentru Huawei P10 și Huawei P10 Plus vor fi disponibile începând cu 30 septembrie și vor fi urmate de cele pentru Huawei P10 Lite, în data de 10 octombrie a.c.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.