Am decis să fac acest articol deoarece m-am lovit de multe ori de acest domeniu. Newsletter-ul este o componentă importantă pentru orice companie, dar și pentru orice blogger. Eu rulez în acest moment un newsletter ce se trimite o singură dată pe săptămână.

Am folosit până acum MailChimp și recent am descoperit un alt tool destul de interesant pentru trimiterea newsletter-ului și nu numai. Azi vreau să vă povestesc despre Conectoo. Este asemănător cu MailChimp, oferă posibilitatea folosirii gratuite a serviciului dacă ai până în 2000 de abonați și dacă trimiți maxim 12 000 de email-uri pe lună.

De la 5000 de abonați mai sus prețul pleacă de la 19 euro pe lună și ajunge până la 249 de euro pe lună pentru până la 100 000 de abonați.

Conectoo - Newsletter Management
Conectoo – Newsletter Management

După înregistrare poți să-ți imporți lista de abonați, se poate importa foarte ușor din MailChimp, poți să creezi o campanie, să generezi un formular de abonare pentru a-l pune pe site-ul tău și poți să pornești o automatizare, un proces foarte important pentru oricine care are un magazin online.

Conectoo Automatizări
Conectoo Automatizări
  • Abandon Coș – o soluție extrem de utilă ce îți recuperează până la 14% din comenzile abandonate.
  • Produs de Interes – determină produsul cel mai interesant al oricărui client și îi trimite un email cu motive de cumpărare
  • Recompense Consumatori – la un anumit număr de comenzi efectuate de către un client, acesta primește un cadou sau o reducere specială
  • Mesaj de întâmpinare
  • Net Promoter Score (NPS)
  • Post Vânzare
  • Inactivitate Consumatori (în funcție de comenzi plasate și în funcție de vizita pe site)
  • Discount Cadou înainte de ziua abonatului
  • Felicitări de ziua abonatului

Conectoo oferă atât de multe opțiuni chiar și în varianta gratuită de până la 2 000 de abonați, încât o recomand cu căldură să o folosiți și să permiteți afacerii dvs. să atingă cel mai bun potențial în ceea ce privește email marketing și newsletter. Interfața este intuitivă și foarte simplu de folosit.

Conectoo a fost construit având în vedere soluționarea unor probleme a tuturor business-urilor în ceea ce privește comunicarea digitală. Conectoo este un instrument puternic pentru orice campanie de newsletter ori email marketing, Cristian Iosub, Project Manager Conversion.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.