dna cozma maria

Nu știu ce vârstă o avea doamna profesoară Cozma Maria, căci despre dânsa este vorba aici, în filmulețele de mai jos, dar când vezi filmulețele de mai jos, începi să te gândești mai bine dacă vei vrea să îți duci copilul la dânsa la clasă. De ce? Urmăriți video-urile de mai jos:

Acum, motivul pentru care doamnei i-a sărit muștaru este până în acest moment necunoscut. Cred că doamna Cozma (ce nume predestinat violenței, nu? 😀 ), altoiește vreo 2 copii, pe primul pentru că nu a înțeles ceva, să zic eu, pe al doilea, fix pe ăla care a filmat-o când îl bătea pe primul.

Nu prea eram eu de acord cu smartphone-urile în școală, dar deodată, parcă nu le mai consider niște unelte atât de diabolice și de time-consuming în mâinile copiilor. Săracii au ajuns ca oamenii de culoare din America, care cum sunt opriți de poliție, primul lucru care-l fac este să scoată telefonul mobil să înregistreze toată scena.

Mno, părerea mea, că doamna evident v-a scăpa fără nici o amendă, penalizare și cu numele intact, de ce? Pentru că sistemul susținut de copil nebun al comunismului (ahem, PSD, PNL, ALDE…..). Pentru că acest sistem de învățământ nu e făcut pentru copii noștri, ci pentru profesori care au grijă să crească proști, oameni de vază, viitori votanți pentru PSD, trăiască mărețul partid și ideile lui genial de stupide!

Până la urmă, nimeni nu dorește schimbarea sistemului sau a metodologiei de predare, așa-i? Tu cum ai reacționa dacă ți-ai vedea copilul bătut de o profesoară și doi, cât de mult te-ai stăpânii să nu bați persoana care ți-a bătut copilul?

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.