ciri mayer

Tocmai am citit un articol mai vechi despre cum 2 avioane și-au deversat fecalele deasupra orașului Craiova acum ceva timp. Și tot în Craiova, acum câteva zile, chiar în fața Primăriei, un individ la bătut pe faimosul artist Ciri Mayer pentru un loc de parcare.

Povestea stă în felul următor, fiul lui Ciri Mayer a ocupat un loc de parcare așteptând-ul pe tatăl său să vină să parcheze mașina. Între timp, un tip cu gagică-sa au văzut locul de parcare și au încercat să parcheze exact în locul ocupat de fiul lui Ciri Mayer. De aici și până la o bătaie în dreptul Primăriei nu a fost decât un pas.

Să mai zic și faptul că, parcarea subterană semi subto-supra-terană se află la o distanță de 400m cu mașina față de locul cu pricina? Să mai zic că aproape este una dintre cele mai inutile parcări subterane din țară? Pentru că nimeni nu o folosește, toți vor în centru, la târg acolo să se afișeze!

Evident, gagiu a sărit să-l bată pe Ciri Mayer (pentru un loc de parcare), fiul artistului a sărit în ajutor și s-a ales cu nasul spart sau ceva aproape de față, ca într-un final, polițiști și jandarmi să asiste ca la un meci atunci când mama prietenei gagiului bătăuș a ajuns la fața locului. Pe scurt, Craiova 😐

Frumos așa-i? Pentru un loc de parcare situat în Centru și pentru că ora la parcarea subterană costă 1 leu. Dar de ce să mergem noi 400m pe jos? Pff…..

Și ironia știți care este? Că îmi și vine să râd. Tipu care l-a bătut pe Ciri Mayer, cântă frenetic imnul Universității de fiecare dată când îl aude. Ironia că tipul pe care l-a bătut este chiar artistul care cântă acest imn minunat. Oh ironia asta fină :))

De la căcat ni se trage

Ah și apropo, v-am zis că am aflat despre un bombardament cu fecale deasupra orașului Craiova. Știrea am citit-o pe blogul lui Pietreanu și datează din ianuarie 2009. Ce mi se pare destul de amuzant, este că, căcatul este cunoscut ca fiind aducător de noroc. „Ai călcat într-un bălegar, căcat de câine, căcat în general, o să ai noroc”, ei bine, în Craiova până și norocul adus de un căcat aerian este zdrobit de pumni și de picioare, pentru diverse chestii minore.

Cine știe, poate că fecalele erau străineze, de prin alte țări vestice, nu era un căcat autohton românesc, produs în România, că deh, știți vorba aia „ne facem singuri norocul!”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.