Timișorenii pun genunchiul pentru a se ruga

Așa începe un verset din Ioel 1:3Povestiţi copiilor voştri despre lucrul acesta, şi copiii voştri să povestească la copiii lor, iar copiii lor să povestească neamului de oameni care va urma!”. Totodată, „Să se scrie lucrul acesta pentru neamul de oameni care va veni, şi poporul care se va naşte să laude pe Domnul!” – spune în Psalmi 101:18.

Mi-a fost dat să asist la un moment unde o mulțime de oameni au ieșit în stradă pentru a cere un singur lucru. Ca cei din afară să poată vota, ca studenții din București să poată vota. Să se înceteze fraudarea, încălcarea dreptului omului de a vota, dat prin Constituție. Am credința și mai mare că acest lucru va fi posibil. Am credință, după ce am urmărit filmulețul de mai jos, că încă nu am atins podeaua. Încă nu suntem o nație de oameni cu un caracter asemănător ca cel al lui Iuda. Că putem spune nu și celor 30 de arginți oferiți prin plase, ordonați prin Bisericile Ortodoxe.

Putem fi o nație, care pune genunchiul jos pe pământ și rostește rugăciunea pe care Mântuitorul nostru, ne-a învățat să o rostim. Nu știu dacă în aceea mulțime a fost doar o religie ca și denominațiune, dar știu SIGUR că acolo a fost o singură credință, un singur gând, o unitate cu adevărat! Și mai știu că este scris în Biblie, Matei 18: 19 -20,  că „Iarăşi grăiesc vouă că, dacă doi dintre voi se vor învoi pe pământ în privinţa unui lucru pe care îl vor cere, se va da lor de către Tatăl Meu, Care este în ceruri. 20. Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor.”.

Nimic nu este mai frumos să vezi o mulțime închinându-se la Adevăr. Nu la dumnezeul elogiat de preoții ortodocși. Nu, ei .. și-au luat deja plata, au ei grijă.Sursă video: Claudia Nita

Acum, frații mei din Oltenia, Craiova. Toți aceia care cred în Adevăr. Să nu facem parte din această mulțime? Să nu ne rugăm în aceeași gândire? Să fie ei greșiți că se roagă la Dumnezeu pentru a ne ajuta și proteja țara, familia și viitorul copiilor noștri? Chiar așa, „2000” de oameni așa cum se spune din tabăra PSD?

Și de-ar fi 2000 de oameni, cred cu tărie că ceva se poate schimba. Și dacă vedeți imaginile și nu vi se face pielea de găină, tot trebuie să te gândești că așa ceva a fost posibil și așa ceva chiar s-a întâmplat. Acei oameni chiar s-au pus pe genunchi și s-au rugat. Unde sunt preoții care ar trebui să facă la fel? Sunt prea ocupați pentru a cântării argintul. Dacă așa ceva s-a întâmplat, atunci e timpul să ne trezim la realitate și să observăm răscrucea la care ne aflăm.

Trăim vremuri mai grele decât credeți. Nu vă lăsați orbiți și nu vă lăsați conduși de orbi către prăpastie. Deschideți ochii, ascultați cu urechile voastre și spuneți STOP! Nu-mi vând copii pentru promisiuni deșarte. Nu-mi vând viitorul, pentru 30 de arginți sau plase electorale. Nu-mi mai vând demnitatea și integritatea, astfel încât să aibă alții ce să fure și ce sărăcii! E de ajuns, a venit vremea să iau atitudine, să decid.

Și Facebook-ul dragii mei, nu este îndeajuns. Este doar o lume virtuală, fără prea mare putere de schimbare! Ca să luăm atitudine și să schimbăm mentalități, trebuie să pornească din noi. Discutați cu oamenii cu care vă întâlniți, spuneți-le ce se întâmplă! Sunt alți jumătate de oameni care nu stau pe internet, care nu văd și nu aud oamenii rugându-se în cor pentru schimbarea României și a românilor. Și ei trebuie să afle, și lor trebuie să li se spună!

Din experiență vă zic, mulți au în cap doar ceea ce le bagă PSD-ul în cap și Antena 3 și televiziunile prietene guvernării. Dar impactul atunci când tinerii le vorbesc și le spun adevărul este cu mult mai mare decât orice altă manipulare josnică!

Treziți-vă acum, în ultimul ceas și realizați că voi aveți puterea de a schimba mentalități, prin schimbarea voastră, prin schimbarea atitudinii voastre! Luați aminte și învățați, căci de aici începe un nou drum, așa cum în decembrie 1989 a început un nou drum, așa și astăzi. Haideți să nu lăsăm frați în urmă, doar pentru că sunt prinși în ghearele PSD-iste.

Vreau o țară normală, vreau un respect pentru țara mea și vreau un viitor unde, să avem un respect unii față de alții. Vreau o țară unde jignirile să nu fie la ordinea zilei, unde viitorul nostru să fie mai presus de interesele altora! Iar acest vis este foarte greu de obținut și de realizat. Dar dacă dorim cu adevărat și avem credință că se poate întâmpla, atunci de la noi înșine trebuie să înceapă! Este posibil? Ce ziceți? Cum ar fi să trăiți într-o astfel de țară?

3 Thoughts to “Povestiți copiilor voștri despre aceasta!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.