Damian Irimescu

Știi cum e mirosul acela proaspăt de iarbă crescută de primăvară spre vară? Nu ai cum să nu știi mirosul acela specific, mai ales când stai și te joci cu copilul tău prin iarbă, primavară și îl auzi râzând și chicotind. Deja văd toată cearta care o să iasă cu soția că nu am grijă de el și că s-a murdărit tot.

Transport gratuit la jucării de Crăciun

Parcă mă văd în sufragerie, în familie și îmi văd copilul încercând să facă primii pași în viața lui. Îl văd pierdut prin miile de jucării, neștiind pe care să le ia prima oară. Îl văd fericit, îl văd bucuros și voios. Și pentru că aș vrea să îl fac fericit, dar și totodată să știu că nu îi primejduiesc sănătatea, aș cumpăra câteva jucării din lemn. Iar cum este perioada când cadourile curg năvală, toata lumea daruieste, toata lumea se poarta frumos, iata ca Bebeti.ro oferă transport gratuit în perioada 13 decembrie – 23 decembrie 2013. Astfel aveți ocazia să oferiți un zâmbet copilului tău, dar în același timp să fiți siguri că el se joacă în siguranță, cu jucării curate, fără coloranți toxici sau nocivi.

2 Thoughts to “Prinde și tu sania Moșului”

  1. Jucariile din lemn sunt foarte indicate pentru copilasi pentru ca, asa cum ai zis si tu, nu sunt daunatoare in nici un fel sau aproape in nici un fel…si in legatura cu perioada aceasta a sarbatorilo, Doamne cat de mult imi place!!!

    1. Ar trebui să ne gândim la istorie și cum de copii de acum 200 – 300 de ani nu sufereau de cancer? Multe boli au avut ca și „combustibil” jucăriile toxice, nu crezi?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.