Star Wars: The Last Jedi

Sunt fan Star Wars, clar! Dacă nu știai asta despre mine, afli acum. Am văzut toate cele 7 episoade până acum plus Rogue One anul trecut. Acum 2 ani, vizionarea filmului Star Wars: The Force Awakens a reprezentat o adevărată aventură.

Probabil că la ora la care citești acest articol fie sunt în drum spre Bulgaria, fie mă întorc din Bulgaria, fie sunt deja la vizionarea filmului Star Wars: The Last Jedi, fie deja l-am văzut. Înainte de a povesti cum a fost acum 2 ani, hai să vedem trailer-ul oficial de la Inspire Cinema, căci acolo am să văd episodul 8.

Biletele le-am cumpărat după 5 minute după ce acestea au fost puse spre vânzare. Lăsând asta la o parte, vizionarea filmului Star Wars: The Force Awakens a fost o adevărată aventură. A venit un prieten la mine în vizită și cum nu am mai găsit locuri libere la cinema-urile din Craiova, am fost nevoit să caut în altă parte, mai aproape de Craiova. Așa că am găsit în Târgu Jiu niște locuri libere la cinema-ul din mall-ul de acolo și le-am luat.

Asta a fost partea cea mai ușoară. Căci prietenul acesta al meu a întârziat și am plecat din Craiova, cu 2 ore înainte să înceapă filmul. Am pus Waze-ul și am gonit la drum. Gonit e puțin spus. Nu mai pomenesc faptul că era ora 17:30 când am pornit la drum. Faci în medie cam o oră și jumătate din Craiova spre Târgu Jiu. Am zis că suntem ok, că o să ajungem la timp.

Din cauza traficului și a unor accidente ce au avut loc pe traseu, imaginați-vă cum alergam spre intrarea de la Mall cu doar 7 minute înainte să înceapă filmul. Efectiv am băgat sprint-uri ca să ajungem la fix când ușa se închidea și începea filmul.

Star Wars: The Last Jedi
Star Wars: The Last Jedi

Sper că nu va fi la fel ca acum 2 ani când voi vedea Star Wars: The Last Jedi. Sper că voi putea să ajung la timp pentru film, ca mai apoi să pot să vă povestesc cu fără spoilere cum a fost la Star Wars: The Last Jedi.

Voi ce așteptări aveți de la film? Sunteți fani? Veți printre primii care îl vor vedea înainte de lansare? Cum credeți că va fi filmul?

One thought to “Astăzi merg la avanpremiera filmului Star Wars: The Last Jedi”

  1. Cred ca-s printre ultimii pe care-l lasa rece franciza asta. Am vazut primele 3 filme (cronologic vorbind), la al treilea era sa si adorm .. gata, de ajuns. Or fi urmatoarele cum or fi, insa eu m-am lamurit ca ma lasa rece universul asta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.