Dacă m-ați urmărit zilele trecute pe Instagram și Facebook cu siguranță că ați putut vedea cum a fost la lansarea Starbucks în Craiova la parterul Mercur Centre. Despre ceea ce am experimentat acolo, vă scriu în rândurile următoare.

Am ajuns la ora 8:15 dimineața la Mercur unde am revăzut câțiva colegi de blogosferă locală. Toți erau deja acolo, eu întârziasem din cauza traficului de la Școala Traian. Când am intrat am resimțit din plin o multitudine de arome de cafele. În caz că nu știați m-am lăsat de cafea de ceva timp, puteți citi și motivele pentru care m-am lăsat de cafea. Am reușit în timpul ăsta să mă feresc să beau cafea, dar când am intrat și am fost lovit de acele arome, am zis, e clar, nu cred că voi rezista.

Fiecare era cu un pahar Starbucks în mână, cu fel și fel de arome de cafea. Am dat pe la vitrină pentru a vedea amplasamentul produselor și am dat de vitrina cu prăjituri.

Starbucks Craiova
Starbucks Craiova

Cum a fost la lansarea Starbucks Craiova?

Angajații Starbucks Craiova erau aliniați pe-o parte și pe alta. Am putut simți emoțiile din partea lor, mai ales din partea managerului dacă am reținut corect, Grig. Un băiat super ok. Ne-a explicat despre începuturile Starbucks, simbolul logo-ului cu sirena cu coada dublă și despre un sortiment fanion Starbucks și anume Pumpkin Spice Latte.

Starbucks Craiova
Starbucks Craiova

Am avut plăcerea de a degusta această cafea și am fost un pic surprins de modul de „degustare” ca să-i spun așa. Țineți minte nu am mai băut o cafea de ceva timp. Am fost servit cu o ceșcuță și instruit să acopăr cu mâinile paharul ca să pot adulmeca aroma. Pe scurt, să trag pe nas un abur de cafea. Ce-i drept și să fiu fair am putut simți aroma de cafea. Dar nu aceea aromă de cafea strong, neagră, pe care obișnuiam să o beau.

Și apropo, ca să puteți savura o cafea pe deplin, cafea se bea neagră cum s-ar spune. Fără zahăr, fără lapte, ci simplă așa cum este preparată ea.

Cafea primită pentru degustare împreună cu prăjitura de ciocolată au fost un deliciu. Aromele se completau perfect, una cu cealaltă și făcea ca aceea cafea să fie una perfectă. Cel puțin îți dă ocazia să bei cafea altfel decât o beai în mod obișnuit.

Starbucks Craiova brioșă
Starbucks Craiova brioșă

Lansare oficială la ora 9 și oamenii au dat buluc

Așa a fost deschiderea oficială a magazinului Starbucks Craiova situat la parterul mall-ului Mercur Center. Imediat după deschiderea oficială, oameni au dat năvală. Și a început să fie super aglomerat. Ceea ce este un lucru bun pentru ei, clientelă au și cu siguranță investiția s-a meritat pe deplin.

Deschidere oficială Starbucks Craiova
Deschidere oficială Starbucks Craiova

Mă bucur că Starbucks a ajuns și în Craiova, le doresc să deschidă mai multe magazine în oraș. Cred cu sinceritate că, cu cât mai multe brand-uri își deschid magazine în Craiova, cu atât mai atractivă și interesantă va fi orașul pentru turiști.

Să recunoaștem, chiar dacă nouă ni se pare hipstereală sau fiță, hai să gândim dincolo de acest aspect și să înțelegem că avem nevoie de astfel de magazine pentru a crește atractivitatea orașului. Parcă din ce în ce mai mult se deschid porțile pentru turiști. Aeroport avem, mall-uri avem, magazine să avem, să se termine și șantierele de la Parcul Romanescu și altele și probabil că vom avea în față mai multe oportunități în ceea ce privește turismul nu?

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.