Reduceri Revoluția Prețurilor eMAG 19 - 21 ianuarie 2016

Magazinul online eMag se pregătește să ofere clienților săi în perioada 19 – 21 ianuarie 2016 reduceri și promoții de până la 50% la multe categorii de produse. Prima campanie de reduceri pe anul 2016 „Revoluția Prețurilor” va începe la ora 00:00 AM pe 19 ianuarie și se va termina la ora 23:59 PM 21 ianuarie 2016.

Vrei să afli la ce categorii de produse se vor aplica reducerile de până la 50%? „Revoluția Prețurilor” va aduce în prim plan zeci de mii de produse vândute de eMAG și de partenerii lor din Marketplace cu reduceri de până la 50%. Astfel, vor fi oferte promoționale de reduceri la categoria de smartphone-uri și tablete, dar și laptop-uri și gadget-uri wearable.

Electrocasnicele, televizoarele și categoria „Casă și Bricolaj vor avea și ele parte de reduceri și promoții astfel încât să-ți poți pune la punct detaliile casei tale. Nu lipsesc nici aparatele de îngrijire personală, parfumurile și cosmeticele, în cazul în care vreți să luați un cadou persoanei iubite. Promoții și reduceri vor avea și articolele pentru bebeluși și copii, ceasurile, îmbrăcămintea, încălțămintea și articolele sportive.

Iubești să citești? eMAG a pregătit o surpriză și pentru tine. Zeci de mii de cărți și game de articole de birotică și papetărie vor fi cuprinse în „Revoluția Prețurilor”.

Mai ales că luna ianuarie este cunoscută pentru reducerile finale de sezon. Te-ai pregătit să-ți cumperi produsul mult dorit?

Spune-mi care este lista ta de cumpărături, ce ai vrea să-ți iei în perioada asta de reduceri?

Eu cu siguranță mă gândesc la o mașină de spălat și un aparat foto. Poate și un laptop nou. Tu?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.