De ce să cumperi produse resigilate

Resigilatele sunt produse accesibile în ceea ce privește prețul. Mulți ar fi tentați să spună despre produsele resigilate că ar fi produse stricate. Din păcate pentru ei, produsele resigilate sunt în stare perfectă, cu ambalaj deschis doar. Adică, cum să explic eu mai bine, ar fi ca și cum tu ai comandat un produs acasă, a venit curierul să-ți aducă a doua zi produsul iar dintr-un exces de entuziasm, l-a deschis soția ori soțul înaintea ta, apoi au fost returnate fără a fi folosite.

Dacă vă vine să credeți sau nu, astfel de situații sunt foarte des întâlnite. Sunt oameni care, dacă văd produsul original deschis, îl returnează, chiar dacă acest produs nu are absolut nici un defect și merge perfect.

A doua categorie de produse ce pot fi definite ca resigilate sunt acele produse aproape noi, dar cu ambalajul original deschis și deteriorat. Consider că aceste produse sunt cea mai bună alegere dacă ceea ce te interesează este un produs perfect funcțional, nu încă un ambalaj de depozitat în balcon. Gândește că atunci când citești „produs resigilat cu ambalaj original deschis și deteriorat” – primul gând ar fi să te oprești la cuvântul deteriorat. Dar mulți nu fac diferența în faptul că ambalajul este deteriorat. Iar cum legea permite acum ca pentru un produs să aibă garanție, nu mai este necesar ambalajul, te alegi cu un produs perfect funcțional la un super preț.

A treia categorie de produse resigilate sunt acele produse cu zgârieturi fine. Până la urmă, dacă te gândești un pic, zgârieturi fine are orice produs după câteva zile, chiar și de la praf, fără să fie folosit. Dar funcționează impecabil, și la diferență de preț, zgârieturile alea fac toți banii … pe care îi vei economisii!

Ultima categorie de produse definite ca resigilate sunt acele produse bulk. Ce înseamnă produse bulk? Sunt acele produse fără ambalajul original sau o parte dintre accesorii, dar au și cele mai mari reduceri, evident. Accesoriile oricum le schimbi tu în funcție de nevoi și trenduri.

Un alt mare plus al produselor resigilate este că acestea se bucură de aceleași servicii ca produsele noi. Adică, ai parte de deschiderea coletului la livrare, garanție, returnarea produsului în 30 de zile și service de pick-up & return.

eMAG desfășoară în perioada 23 – 25 ianuarie inclusiv o promoție de reducere a produselor resigliate.

Prin urmare categoria de smartphone-uri au până la 60% reducere și enumăr telefoane Apple, Samsung, Sony, LG etc. Laptopurile au până la 45% discount cum ar fi Apple, Lenovo, Dell, HP etc. Electrocasnicele și televizoarele au până la 40% reducere.

Tu ce vei cumpăra de promoția asta?

Descoperă Oferta

Laptop Lenovo i7 Broadwell, 1 TB HDD, 4 GB RAM și placă video AMD 2 GB RAM redus la 2999 2099 1799 RON!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.