2019

Aș fi vrut anul trecut să fac un articol despre întreg anul 2018 și speranțele pe 2019. Aș fi vrut, dar nu am avut timp.

Cred că v-ați dat seama din titlu, de ce nu am avut timp să fac acel articol. Pe de-o parte nu și-ar fi avut rostul, pe de altă parte, nu am avut timp. 2018 a fost un an greu, din toate punctele de vedere, un șut atât de puternic în partea dorsală, încât mă simt deja mai bătrân și mai în vârstă cu un deceniu.

Nu aș vrea să încep să mă plâng. Greutăți avem cu toții. Până la urmă toate s-au rezolvat/se vor rezolva. Cu ajutor, fără ajutor, timpul merge înainte, indiferent de doleanțele fiecăruia. Și acum, când scriu acest articol îmi este greu să realizez faptul că deja suntem trecuți de mijlocul primei săptămâni a noului an.

2018 a fost un imens maraton, fără absolut nici o oprire. La câte ore am stat treaz, zici că au trecut 3 ani din viața mea, nu unul. Sunt puține lucruri de care-mi aduc aminte cu bucurie, dar atât de puține încât le pot număra pe degetele de la palma mea.

Mă bucur, sincer, că am trecut prin ce am trecut, vă ziceam mai sus de acel șut în fund. Atâtea lucruri s-au întâmplat încât mi-au deschis ochii și am avut ocazia să învăț atât de multe. Ăsta sunt eu, nu las lucrurile nașpa să mă afecteze foarte mult timp, nu cad în capcana asta. Stau oleacă, contemplez asupra deciziilor luate, ce m-au adus în acel punct și învăț cum să evit.

2019 vreau să fie un alt an. Vreau să fie un an în care, sunt conștient că voi munci mai mult decât am făcut-o anul trecut. Iar la final, să-mi spun, gata, s-a făcut. Acum pot să plutesc.

Pentru voi cum a fost 2018? Și ce așteptări aveți de la 2019?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.