Concert Anul Nou 2015 Craiova

Din comunicatul oficial trimis de către Primăria Craiova reiese următoarele:

  • vom avea concert pe data de 31 decembrie
  • avem și artiști care ne vor încânta urechile

Pe data de 31 decembrie începând cu orele 21:00 pe strada A.I. Cuza în zona Primăriei va debuta concertul dedicat Anului Nou. Pentru acest eveniment, autoritățile vor închide începând cu orele 10:00, mâine 31 decembrie, circulația de pe tronsonul A.I. Cuza până pe 1 ianuarie 2015 ora 06:00.

Artiști care vor cânta vor fi Tarzy, The dAdA, Ami și Grasu XXL.

Despre Tarzy:

Tarzy
Tarzy

Tarzy s-a apucat de cântat muzică de la vârsta de 15 ani, dar s-a oprit din cauza unei situații financiare nu prea bune. Abordează stitlul West Style și crede că se aseamănă cu The Game.

Pe canalul oficial are 30 de video-uri uploadate, majoritatea videoclipurilor sunt ale pieselor sale.

Ultima sa melodie este Momente

Despre The dAdA

The dAdA
The dAdA

Este o trupă pop-rock românească alcătuită din patru băieți cu o lipsă acută de fițe, dar cu multă pasiune pentru muzică. Energia dAdA = care poate îmbolnăvi de optimism și poate pune în mișcare stadioane pline; a fi dAdA sau a fi The dAdA = a trata totul cu relaxare, a face lucrurile altfel, a glumi, a fi nebun, a fi sincer.

Trupa este alcătuită din Septimiu – Vocals/ Guitar, Teo – Guitar/ Vocals, Mihai – Bass/ Vocals, Bob – Drums & Percussion.

Ultima lor melodie Fulgi de nea.

Despre Ami

Ami
Ami

Ami sau Andreea Moldovan Ioana, s-a născut pe 28 septembrie 1989 în Baia Mare. Prima ei participare la un concurs artistic a avut loc la 3 ani unde și-a adjudecat marele premiu.

S-a mutat în București la finele clasei a 11 unde a și terminat liceul. În prezent studentă în ultimul an la Universitatea Națională de Muzică București. Printre cele mai cunoscute hit-uri se pot aminti „Trumpet Lights” și Deja-Vu în colaborare cu Grasu XXL.

Despre Grasu XXL

Grasu XXL
Grasu XXL

Grasu XXL sau Dragoș Nichifor a început să cânte de la 14 ani, fiind de mic pasionat de hip hop.

Primul său material discografic a fost „Personajul negativ”, realizat împreună cu Paco 10 Grei și a fost lansat în 1999 prin Cat Music. În 2006 a lansat albumul său de debut intitulat „Curaj”, ce a inclus colaborări cu Maximilian, Paco 10 Grei, Bitza, Uzzi, DJ Swamp, Mari, Villy, Artan, Queen Been și Houdini.

Pe 21 iunie 2012 a lansat piesa „Turbofin”, Spike fiind cel care a regizat videoclipul, iar personajul principal este interpretat de către actrița porno Sandra Romain.

Ne vom vedea mâine seară la concert? Care este părerea ta vizavi de artiști ce vor cânta pentru craioveni? Aștept părerile voastre în secțiunea de comentarii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.