Cloud Hosting

În data de 21 iunie 2017, la Ploiești – Compania OPTICNET anunță lansarea oficială a serviciilor de Cloud Hosting și Cloud VPS, disponibile pe ducadu.com. Cele 2 servicii se adresează tuturor companiilor – indiferent de mărime, dar și persoanelor fizice.

Noul serviciu de Cloud întrunește toate condițiile cerute de certificarea ISO 27001, atât pe partea de siguranță fizică (accesul în Data Center, accesul la echipamente fizice), cât și siguranța informatică, asigurată de firewall-uri puternice și soluții software.

Cloud Host Ducadu Pachete
Cloud Host Ducadu Pachete – vezi pachetele.

Printre avantajele Cloud-ului:

  • orice serviciu este scalabil
  • storage redundant
  • disponibilitate mare

Orice serviciu Cloud este scalabil

Pe scurt, în orice moment în care nevoia de resurse este mai mare decât serviciul ales, în timp real și fără întrerupere se poate scala. Se pot adăuga fără a fi întrerupt serviciul, memorie RAM, spațiu de stocare, procesor etc. Scalabilitate în timp real este unul dintre avantajele serviciului de Cloud oferit de Ducadu®.

Storage Redundant

Sistemul Ducadu de storage avansat, distribuit pe mai multe locații geografice, ultra-scalabil și rapid stă la baza serviciilor CLOUD.

Informațiile stocate sunt replicate în cloud, astfel încât este imposibilă pierderea datelor. Totodată, vitezele mari de scriere și citire, de până la 700 MBps, în combinație cu link-urile de interconectare de 2×40 Gbps între serverele de storage fac ca acest sistem să fie unul de înaltă performanță.

Afiliere și Comision Recurent

Ducadu® este prima companie de cloud hosting online din România, care oferă tuturor celor care-și doresc să câștige bani din afiliere, un program extrem de atrăgător prin comisionul oferit de 7%, perioada de viață a cookie-ului de 90 de zile și recurența comisionului.

Mai mult despre Ducadu Afiliere

Pe scurt, orice comision realizat este primit de fiecare dată când clientul își reînnoiește abonamentul.

Programul de afiliere este deschis oricărei persoane juridice și PFA.

Prin lansarea acestor servicii, compania OPTICNET își propune extinderea spre o piață relativ nouă, dar în plină expansiune, cu cerințe foarte mari de disponibilitate și securitate.

Astfel, ne menținem promisiunea de a continua dezvoltarea de servicii noi în ton cu tehnologia, care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor.

Compania OPTICNET este certificată ISO 9001 (Sistemul de management al calității) și ISO 27001 (Sistemul de Management al Securității Informației).

Pachete Promoționale 

Promotii Ducadu Cloud
Promotii Ducadu Cloud

Ducadu® Cloud vine în întâmpinarea clienților cu 3 oferte promoționale atrăgătoare.

  • Pachetul promoțional de Cloud Hosting „Promo Europa” – La achiziționarea abonamentului START PLUS pe o perioadă de 3 ani, beneficiați de un spațiu de stocare de 4 GB, IP Dedicat, 512 MB memorie RAM, Certificat SSL inclus și domeniul .eu la doar 2.75 €/an.

Vezi promoția

  • Pachetul promoțional de Cloud Hosting „Promo Domenii .RO – La achiziționarea abonamentului SMART DEAL pe o perioadă de 3 ani, beneficiați de un spațiu de stocare de 12 GB, IP Dedicat, 768 MB memorie RAM, Certificat SSL inclus și domeniu .RO pe viață inclus.

Vezi promoția

  • Pachetul promoțional de Cloud Hosting „Promo VPS Cloud” – la achiziționarea abonamentului VPS SILVER pe 3 luni, beneficiați de 2 Core-uri/vCPU, 2 GB memorie RAM, 30 GB spațiu de stocare CEPH, IP Dedicat și folosind codul de discount DUCADUCLOUD beneficiați de 2 luni gratuite, practic plătiți 1 lună și 2 luni sunt gratuite!

Vezi promoția

Despre Opticnet

OpticNet este o companie ce furnizează soluții naționale și internaționale de transport de date, acces internet, telefonie, hosting, servicii cloud, aplicații și colocare în centrele de date proprii din București și Ploiești.

2 Thoughts to “Opticnet lansează noul serviciu de Cloud Hosting – Ducadu”

  1. Nu mi se par foarte rapide serviciile acestea in cloud si aici nu ma refer la firma respectiva ci in general avand experiente neplacute cu unele firme ce ofera asa ceva.

    1. Folosesc serviciile de cloud hosting oferite de Ducadu și trebuie să recunosc că sunt foarte mulțumit de ele. Îmi pare rău să aud că ai avut aceste probleme. Ți-aș recomanda să încerc promoția la VPS Cloud – plătești o lună și beneficiezi de 3 luni de vps cloud.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.