Primul album scrapbook al Craiovei

În cazul în care nu știați, în Craiova se desfășoară de ceva timp la TRADEM (Casa de Cultură Traian Demetrescu) sesiuni de scrapbook. Am participat și eu de Dragobete, unde am putut crea o felicitare scrapbook pentru soția mea iubită, Cristina.

Astăzi vă anunț cu cea mai mare plăcere că va exista astăzi un eveniment unde bloggeri și publicul vor crea primul album scrapbook al orașului Craiova. Iar asta, vine la pachet și cu premii totale în valoare de 600 de RON (în produse scrapbook).

Ce trebuie să faceți?

1. Sa aduceti poze din Craiova: fie 1 de 10×15 cm, fie 2 (max. 3) de 9×13 cm (in plus: materialele cu care ati venit si la atelierele anterioare: banda dublu-adeziva, creion, rigla etc.). Ideal ar fi ca pozele sa nu se repete. Despre asta vom vorbi pe pagina evenimentului

2. Sa scrieti pe blogurile voastre despre acest eveniment pana pe 4 iunie, ora 12.00. Si apoi, bineinteles, si dupa, ca trebuie sa publicam si rezultatele ;). Atat si nimic mai mult!

Detalii:
1. Cost: gratuit (tot ce va trebuie de acasa este: creion, guma de sters, rigla si niste banda dublu-adeziva, ca sa nu fiti nevoiti sa asteptati dupa ceilalti)
2. Cand: joi, 4 iunie, orele 18.30
3. Unde: sediul Tradem, str. Traian Demetrescu, nr. 31
4. Inscrieri: pana joi, 28 mai, orele 20.00
5. Locuri: 25

Pana in acest moment au scris despre asta:
1.  Daniel Botea, care abia asteapta sa ne revedem pentru a crea impreuna ;). El a selectat 4 fotografii facute chiar de el, by night ;).
2. Magnus Svanström, care vine cu o fotografie pictata chiar de el, abia astept sa vad cum o sa iasa pagina sa – ca toate paginile, de altfel. El, insa, nu a scris pentru premiu, ci doar de placere 🙂
3. Xaara Novack – pasionata cam de tot ce inseamna arta, pictorita talentata si care exceleaza in multe stiluri
4. Kinga – blogerita pasionata de gastronomie si care scrie cu talent despre divese baruri si restaurante din Craiova, care ne impartaseste retete delicioase
5. Ianolia – autoarea noastra in curs de publicare a cartii „Balsam pentru suflete”

Deci, cine vine astăzi la TRADEM?

6 Thoughts to “Primul album scrapbook al orașului Craiova”

 1. Nu as putea lipsi! 😀 Imi place Scrapbooking si o sa-l recomand tot timpul. Ne relaxam si ne simtim foarte bine la fiecare atelier. Asa am avut ocazia sa vad ca ai si tu talent la desenat. 😛 Asa ca bravo! Uite ce lucruri frumoase puntem face si sa speram ca ni se vor alatura si alti oameni curiosi si dornici de un nou hobby, de relaxare si arta.

  1. Ma intreb daca dl Cretu era constient de talentul lui inainte de a participa la acel super-atelier de 8 Martie ;).
   Multumesc tare mlt, Xaara, recomandarile cele mai sincere vin de la cei care se simt bine facand ceva, nu o sa prinda la toti, doar la cine trebuie, asa ca pe ei ii asteptam mereu cu drag 🙂

  2. Ai dreptate sută la sută! Scrapbooking-ul poate fi un hobby asemănător acelui obicei din China cu bonsai-ul chinezesc.

   Este foarte relaxant și îți pune mintea la imaginație, să creezi cu propriile tale degete, este incredibil.

   Pentru părinții care-și trimit copii la un astfel de curs, trebuie să înțeleagă că în acest mod, imaginația copiilor crește și se dezvoltă și creierul mai bine și mai frumos!

   1. Ma bucur mult sa aud!
    Da, parintiic are vin deja cu copiii stiu. Mai trebuie sa afle ceilalti :).
    Si in plus din toamna vor fi si cursuri de suedeza pentru copiii la Casa de Cultura. Iti imaginezi ce oportunitate?!
    Si uite ca trecu si atelierul asta. Si ne revedem joi ca sa cladim impreuna albumul si sa ne luam premiile :).

Lasă un răspuns