Poarta Sărutului

În data de 24 februarie de sărbătoarea națională românească Dragobete am nominalizat orașul Tg. Jiu în cadrul competiției online „Best City to Visit 2015” desfășurat pe blogul de travel al lui Anil Polat, foxnomad.com.

Poarta Sărutului
Poarta Sărutului

De atunci și până azi, orașul lui Brâncuși a trecut pe rând de următoarele orașe: Craiova, campioana de anul trecut, Firenze, Alba Iulia, Viena, Granada.

Acum Târgu Jiu se află în finală unde se luptă pentru titlul de campioană a competiției „Best City to Visit 2015” cu orașul american Boston. Mă bucură să văd că avem susținere atât din partea comunității din Tg. Jiu cât și a autorităților locale, presei cât și a paginilor de Facebook Craiova Cetatea Băniei, Discover Oltenia, Craiova în Imagini, Tg. Jiu Group.

Mai sunt mai puțin de 9 ore în momentul scrierii acestui articol, iar fiecare vot contează, așa cum a fost și în semifinală cu orașul Granada, unde Târgu Jiu a câștigat la o distanță de 3 voturi. Pentru a vota trebuie să urmați următorii pași:

  1. Intrați aici: foXnoMad.
  2. Selectați Tg. Jiu și apăsați pe „Vote”
  3. Introduceți o adresă de email validă pentru că votul trebuie confirmat printr-un click pe link-ul de verificare primit pe email-ul respectiv. Căutați fie în Inbox, fie în Spam sau Bulk!
  4. Distribuiți evenimentul sau această pagină, și invitați-vă prietenii să voteze cu orașul Tg. Jiu!

Haideți să facem orașul lui Brâncuși cunoscut în toată lumea, hai să facem Tg. Jiu campion în competiția „Best City to Visit 2015”.

Grăbește-te mai sunt:
[tminus t= „06-04-2015 01:00:00″ style=”carbonlite”]Votarea s-a încheiat.[/tminus]

3 Thoughts to “Ultimele 9 Ore Rămase Pentru a Face Orașul lui Brâncuși Campion”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.