Câștigă o licență Antivirus pentru 90 de Zile

Pentru că m-am gândit ca în fiecare lună să ofer câte ceva lucruri pentru cititorii mei, luna septembrie vă propun un program antivirus cu licență pentru 90 de zile.

Durată concurs

Concursul se desfășoară între data de 5 septembrie 2017 până în data de 30 septembrie 2017 ora 23:59. 

Cerințe

Pentru a intra în concurs, trebuie să faci 2 lucruri:

1. Să te abonezi la newsletter-ul meu (1 maxim pe săptămână)

2. Să dai Like paginii mele de Facebook asociate blogului

Like paginii de Facebook

Extragere

Extragerea va avea loc în data de 2 octombrie 2017 ora 20:00 prin random.org, transmisă Live pe pagina mea de Facebook.

Despre Produs

BullGuard este o companie specializată în domeniul software-ului antivirus. BullGuard Internet Security oferă protecție 24h/24h, fiind o aplicație robustă, cu layere de protecție împotriva tuturor formelor de viruși, spyware, malware și alte amenințări online.

Good antivirus lab scores. Good score in our malware-blocking test. Excellent malicious URL blocking score. Very good antiphishing score” – PC Magazine

Are inclusă și suita de Control Parental pentru a proteja copii de cyberbullying și oameni dubioși. Firewall-ul ține la distanță orice atacator și vă protejează datele.

Dacă ești interesat de o licență de BullGuard Internet Security timp de 90 de zile, înscrie-te în concurs. Persoanele deja abonate la newsletter și/sau care au dat Like paginii de Facebook, se pot înscrie printr-un share pe rețelele de social media (1 cel puțin) cu mesajul „CONCURS! Câștigă o licență de BullGuard Internet Security! #concurs #damianirimescu.ro #antivirus ”.

Și dacă nu vrei să participi în această lună la acest concurs, sfatul meu este să te abonezi, pentru că luna viitoare vor putea fi puse în joc și alte gadget-uri (ca de exemplu: ochelari VR, vouchere cadou eMAG etc.)

Baftă tuturor!

One thought to “[CONCURS] Ofer Licență BullGuard Internet Security Pentru 90 de Zile”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.