Concurs Ducadu Cloud Hosting

Ducadu Cloud Hosting vine în ajutorul celor care-și caută un cloud hosting de calitate, cu certificat ssl inclus și IP dedicat. Mai mult dacă îți dorești și un domeniu .ro, e timpul să nu mai cauți! Ducadu Cloud Hosting oferă 3 premii în valoare totală de 2000 lei substanțiale!

UPDATE: În cazul în care până la finalul concursului nu sunt înscriși cel puțin 10 participanți, concursul se prelungește cu 2 săptămâni.

Premii de 2000 LEI

Premiile puse în joc de cei de la Ducadu Cloud Hosting sunt următoarele:

Despre Smart Deal și Start Plus

Pachetul de Cloud Hosting Smart Deal este ideal pentru oricare blogger, fie la început de drum, fie deja cu ștate vechi în activitatea blogosferică. În pachetul Smart Deal primești 12 GB spațiu de stocare, 1 GB memorie RAM, IP Dedicat și Certificat SSL inclus la un preț începând de la 4,59 €/lună (pentru un pachet ales pe 3 ani).

Pachetele Start Plus este ideal pentru cei care își doresc un pachet de cloud hosting perfect adaptat celui care-și dorește să înceapă un nou blog. Cu un spațiu de 4 GB pentru stocare, 768 MB memorie RAM alături de IP Dedicat și Certificat SSL inclus la un preț începând de la 1,59 €/lună (pentru un pachet ales pe 3 ani).

Cerințe Concurs

Pentru a putea participa la concursul organizat împreună cu cei de la Ducadu Cloud Hosting, trebuie să faci următoarele:

  • să ai un blog (wordpress, blogspot sau pe domeniu propriu)
  • să scrii un articol de minim 600 de cuvinte, unde să scrii De ce ai vrea un pachet de cloud hosting?
  • în articol să incluzi 3 link-uri către https://ducadu.com, https://ducadu.com/cloud-hosting.html pe cuvintele cheie: „cloud hosting”, „hosting online”, „hosting”, „hosting Romania”, „webhosting”
  • să distribui acest articol pe conturile tale de Social Media, iar postarea să fie publică.
  • să distribui articolul tău participant în concurs pe conturile tale de Social Media
  • să lași un comentariu cu articolul tău participant la această postare a mea.

Durată și extragere

Durata concursului este de o lună începând cu data de 10 mai și se termină pe 10 iunie 2018 ora 23:59. Extragerea va avea loc în data de 12 iunie la ora 15:00 pe contul meu de Facebook Damian Irimescu. Îți recomand să dai un like paginii mele de Facebook pentru a putea urmări Live extragerea prin random.org. Totodată nu strică să dați un Like și paginii Ducadu.

În cazul în care deja ai un host și un domeniu .ro, Ducadu Cloud Hosting vă oferă prelungirea gratuită a domeniului pe 3 ani plus mutarea gratuită a blogului pe serverele de cloud hosting.

Pentru că tot există (încă) un scandal legat de o problemă pe care mulți bloggeri o au vizavi de nefuncționalitatea blogurilor, țin să vă precizez că cei de la Ducadu vă pun la dispoziție serviciul de backup incremental ce poate fi downloadat din contul de cPanel la secțiunea Backups. Practic acest backup făcut de ei, se află într-o altă locație geografică, astfel încât dacă în cazul improbabil de a se întâmpla ceva cu serverele lor, sunteți asigurați că nu veți pierde datele dvs. ci timpul necesar restaurării acestora.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.