Am donat pentru Cumințenia Pământului

Am așteptat mult și bine dacă să donez sau nu. Păreri pro și contra am tot citit în stânga și-n dreapta. Fiecare parte a fost foarte argumentată. Până la urmă a fost Moise Guran care m-a făcut să donez. Nu campaniile tv, ori pe Facebook, ori Cioloș sau membrii Guvernului său.

Articolul scris de Moise despre cum rușii au scuipat pe Cumințenia Pământului prin filmulețul pe care l-au făcut m-a determinat să iau acțiune și să donez. Filmulețul e cam așa:

Pe scurt mi-a venit să vomit. Atâta adevăr răstălmăcit nu am mai văzut de pe vremea când Iliescu vorbea despre Mineriade și Revoluție.

Vă recomand să citiți articolul lui să înțelegeți oleacă despre ce e vorba.

Cum donezi?

Simplu sms cu textul Brancusi (fără diacritice) la numărul 8833 ori cu cardul pe site-ul www.brancusiealmeu.ro/#doneaza.

Am donat pentru Cumințenia Pământului
Am donat pentru Cumințenia Pământului

UPDATE: Am văzut că dacă donezi cu plata cu cardul primești și un certificat de donator. Așa că am donat și eu 20 de RON. Nu sunt mulți, dar este un suc cu doi prieteni în oraș.

Certificat de donator
Certificat de donator

Tu donezi? Te provoc să postezi în secțiunea de comentarii un screenshot cu răspunsul primit la sms-ul trimis la 8833 sau un link către certificatul tău de donator!

3 Thoughts to “Am donat pentru Cumineția Pământului! Ar trebui să o faci și tu!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.