Damian Irimescu

Luna următoare Microsoft plănuiește să lanseze Windows 8 Release Preview, este ultima variantă înainte de cea finală. După cum bine știți Microsoft a lansat în februarie Windows 8 Consumer Preview, varianta beta a noului sistem de operare. Ce va aduce Windows 8 Release Preview nou față de Windows 8 Consumer Preview? Multe schimbări, iar printre ele se numără o veste, cred că destul de îmbucurătoare pentru părinți. Microsoft a introdus un control parental ceva mai bine pus la punct.

Astfel ai ocazia să știi mai bine ce fac copii tăi online, cât timp stau pe net, unde navighează, ce anume citesc, ce se joacă în fiecare zi via email. De asemenea, asta nu e tot, ai puterea să setezi anumite reguli și limite. Dacă tu consideri că stă prea mult online, poți restricționa timpul care îl va petrece online.

Windows 8 Release Preview
Control Parental în Windows 8 Release Preview

Mie personal, ideea mi se pare genială! De ce anume? Pentru că sunt sătul să citesc pe TPU diverse întrebări gen „mi-am introdus un stilou albastru în…… voi rămâne însărcinată?„. Cu acest control parental activat, părinți vor știi ce întrebări își pun copii și astfel vor știi ce se întâmplă în mintea copilului lor. Iar dacă vreun adolescent citește acest articol și are ceva împotriva mea îi voi spune că nimeni, dar absolut nimeni, nu îl va iubi mai mult decât părinți lui, de aceea le recomand să aibă mai multă încredere în ei și să fie mai deschiși cu ei!

Voi ce părere aveți de acest control parental al noului sistem de operare Windows 8 Release Preview?

3 Thoughts to “Windows 8 Release Preview Control Parental”

  1. Indiferent ca e vorba de copii sau nu, mi se pare o prostie! Asta inseamna ca parintii vor invada spatiul intim al copiilor. Ar trebui ca parintii sa ii intrebe pe copii despre sex sau alte subiecte fara sa stie dinainte ca e ceva in neregula. Ar trebui ca si copiii sa aiba incredere in parinti si sa le spuna ei insisi cand e ceva in neregula…

    1. Cum spui tu „ar trebui ca și copii să aibă …[]” asta înseamnă că nu prea au, de aici și situațiile tâmpite de pe TPU sau alte canale pentru copii. Uită-te în jur, sunt fete de 12 ani acum care își pierd virginitatea și nici măcar nu le-a venit menstruația, iar tu zici „spațiul intim al copiilor” ceea ce nu mi se pare corect. Creierul unui copil nu este maturizat decât de abia după 20 ani aproape.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.