Călătorești des prin lume? Aici regăsești toate parolele de Wi-Fi de pe aeroporturile!
Dacă sunteți la fel ca mine și călătoriți des prin străinătate, atunci cu siguranță v-ați lovit la un moment dat de acele Wi-Fi-uri cu parolă, condiționate de înregistrarea ta pe un anumit site.
Până la anul viitor (2017) când tarifele pentru roaming vor dispărea și veți putea să vă utilizați datele mobile din ofertă în străinătate, veți fi nevoiți să vă conectați cu siguranță la un Wi-Fi. Multe wireless-uri din afară nu sunt open (fără parolă). Controlul de securitate fiind ceva mai restrictiv. În Italia de exemplu pe aeroportul din Milano (Bergamo) ai opțiunea de a te conecta la internet gratuit, doar dacă te înregistrezi și îți faci un cont unde oferi datele tale (nume, prenume, mail și telefon).
Dacă aș fi avut această aplicație atunci, cu siguranță nu aș fi făcut unele costuri de roaming stând pe net ori dând câteva telefoane. Aș fi putut vorbi pe Skype, WhatsApp sau Facebook Messenger cu cei dragi de acasă. Dar haide să vă zic mai multe despre această aplicație. Ce face ea, de unde o puteți downloada și cine a creat-o.
Anil, blogger-ul de travel
Despre Anil Polat am mai scris pe blogul meu. Este un blogger de travel ce își scrie impresiile despre orașele, țările, hotel-urile, restaurantele și locurile pe care le-a vizitat. El desfășoară pe blogul său un concurs intitulat „Best City to Visit” unde România timp de 3 ani la rând a oferit 3 campioane – Sibiu, Craiova, Tg. Jiu.
El a venit cu ideea creării unei aplicații care stochează toate parolele de Wi-Fi de pe aeroporturile din lume.
Aplicația este foarte utilă și poate fi folosită și online! Mai mult, poți contribui adăugând o rețea Wi-Fi pe care o cunoști direct în aplicație.
Despre Wi-Fox App
Aplicație îți arată într-o hartă downloadabilă offline Google Maps toate Wi-Fi-urile de pe aeroporturi în timp real. Așa cum am zis, utilizatorii pot adăuga parole, acestea sunt verificate și validate.
În cazul în care anumite Wi-Fi-uri au o restricție de timp, aplicația poate să-ți arate cum să treci de această limită temporală. Aplicația nu doar că îți spune parolele de Wi-Fi, dar îți spune și ce tip sunt și cum să scapi de limitări.
În acest moment aplicația costă 1.99$ atât în Google PlayStore, iOS dar și pe Amazon. Eu am cumpărat imediat ce am văzut-o că a apărut în lista de aplicații recente din magazinul Google PlayStore.
Dacă pleci în străinătate, fi pregătit și rămâi conectat oriunde ai fi!
Cum mă pregătesc să plec în concediu, această aplicație este extraordinar de binevenită în telefonul meu. Abia aștept să contribui cu parola de Wi-Fi din Aeroportul Internațional Craiova.
Cum ți se pare această aplicație? Consideri că este utilă? Dacă da, atunci îți recomand să distribui această postare la prietenii tăi. Cred cu tărie că îți vor mulțumi pentru această informație!
<div class='sharedaddy sd-block sd-like jetpack-likes-widget-wrapper jetpack-likes-widget-unloaded' id='like-post-wrapper-103532497-11098-67588f2b83fa5' data-src='https://widgets.wp.com/likes/?ver=13.8.1#blog_id=103532497&post_id=11098&origin=damianirimescu.ro&obj_id=103532497-11098-67588f2b83fa5&n=1' data-name='like-post-frame-103532497-11098-67588f2b83fa5' data-title='Apreciază sau republică'><h3 class="sd-title">Apreciază:</h3><div class='likes-widget-placeholder post-likes-widget-placeholder' style='height: 55px;'><span class='button'><span>Apreciază</span></span> <span class="loading">Încarc...</span></div><span class='sd-text-color'></span><a class='sd-link-color'></a></div>
Nu prea calatoresc eu, insa e utila. Pacat ca am vazut aplicatii de genul acesteia care erau gratuite.
Poți să-mi spui cum se chemau aplicațiile respective?