Damian Irimescu

UPDATE : Ceva modificari in concurs. Reset-ul se va face la fiecare 14 zile. Am marit si premiile, pe langa un loc in BlogRoll, m-am decis ca cel care va fii pe primul loc, sa castige si primul pachet basic din pagina de servicii de SEO si anume inscrierea in 50 directoare SEO. Asa ca start la comentarii !

Acest concurs este in special pentru cei care au bloguri dar si pentru a incuraja comentarea articolelor pe blogul meu. Despre ce este vorba. In cazul in care nu ati observat am introdus un top al celor care comenteaza pe blog. In fiecare saptamana se va reseta contorul si un nou top se va face. Acum concursul consta in urmatoarele lucruri. Cel care iese primul la finalul fiecarui week-end si care comenteaza la subiect si nu reclame sau eu stiu se va alege cu un loc in pagina dedicata de BlogRoll. Stiu ca nu e prea mult, dar m-am gandit ca ar fi o incercare. Asa ca, start la comentarii !

P.S: Se contorizeaza din pacate si comentariile pe Facebook asa ca sfatul meu pentru cei cu blog ar fi sa comentati prin metoda clasica !

P.P.S : Concursul incepe de luni 16.01.2012

 

ATENTIE ! Pe langa faptul ca veti avea un loc in BlogRoll, toate link-urile de pe locurile 1-5 au DoFollow !

47 Thoughts to “Un mic concurs pentru voi ! STICKY”

 1. Intru si eu ca si concurent, doar cu un singur scop. Acela de a avea un potential de cititori mai activi pe blogul personal si de ami crea o retea de prieteni online cu care as putea socializa in mediul online

 2. Scuze, io dupa ce ca is incepator prin acest domeniu is si greu de cap.
  1. Unde se poate comenta, la ce articole scrise de tine ?
  2. Cred ca ar trebui sa urmaresti ceva, prin aceste accesari ale noastre, sau o faci si nu-mi dau seama ?
  3. Drd Emil Calinescu si altii cred ca au dreptate, sau … nu stiu ce sa zic pt ca nu stiu care iti este scopul. De fapt nici nu cred ca ar trebui sa ne intereseze scopul, mai bine premiile tale.
  O sa mai intru sa vad care-i sensul pe aici. Daca is premii atunci sa fie luate.

  1. Ca sa iti raspund :

   1. La orice articol scris de mine, atata timp cat este pe subiect !
   2 – 3. Scopul o sa il zic un pic mai tarziu, dar momentan asa cum ai zis si tu, atata timp cat sunt premii, de ce trebuie cunoscut scopul ?

   Urez la toata lumea care vrea sa participe la acest concurs multa bafta !

 3. inscrierea in 50 directoare SEO – imi place mai mult cum suna!
  Insa mai am o intrebare! La fiecare 14 zile va fi cate un castigator? Asta inseamna ca pe 30 ianuare va fi desemnat castigatorul?

  1. Pai oricum daca pe primu loc are deja link la mine, atunci cel de pe urmatoarea pozitie, daca numarul comentatorilor creste voi mari si topul de la 5 la 10 😀 deci I have it all covered !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.