Vonino a prezentat la târgul MedPi organizat in Monte Carlo – Monaco cele mai noi produse lansate și anume smartphone-ul Zun P, 3 tablete cu sistem de operare Nougat 7 dar și cele mai noi wearable Vonino G2, KidsWatch A4, PetSafe G5 și CarSafe V2.

Vonino este cunoscută pe piața europeană, inclusiv în România, ca un brand de calitate, la prețuri accesibile, compania americană având contracte de distribuție cu operatori precum Orange, Telenor, T-mobile, dar și cu retaileri cum sunt Carrefour, Flanco sau El Corte Ingles

“Noile modele din portofoliul Vonino asigură echilibrul perfect între mobilitatea și performanțele necesare consumatorilor de tehnologie mobilă și prețul accesibil, caracteristic produselor noastre, fără a face rabat de la calitate.”, a spus Vasile Răzvan, CEO Vonino

Epic M8

Vonino Epic M8
Vonino Epic M8

Tableta Epic E8 4G-LTE este un update al modelului Epic M8, un model de tableta 4G, de 8 inchi, pentru persoanele care-și doresc o tabletă 4G performantă și accesibilă.

Specificațiile sunt peste medie, rezoluția fiind una HD 1280×720 px de tip IPS, 2GB memorie RAM și memorie internă de 16 GB. Vine instalată cu cel mai nou sistem Android Nougat 7 împreună cu aplicațiile Google și suita de aplicații Microsoft Apps (Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote, Skype) astfel încât poți edita, stoca și/sau partaja toate documentele oriunde v-ați afla.

Tableta Epic E8 4G-LTE este compatibil cu toate rețelele 4G din România, inclusiv Digi Mobil. Prețul tabletei Epic E8 4G-LTE este de 599,99 Lei cu TVA inclus.

Vonino Pluri B7

Ca și modelul Xavy G7, tableta Pluri B7 vine ca un update al modelului Pluri M7. Fiind o tabletă de 7 inchi cu 3G încorporat, este perfectă pentru acele persoane care caută prima lor tabletă. Rezoluția ecranului este una HD 1280×800 px IPS și memorie internă de 16 GB.

Are instalată cea mai nouă versiune de Android 7 Nougat și vine instalată cu aplicațiile Google și Microsoft Apps.

Prețul tabletei Pluri B7 este de 319,99 Lei cu TVA inclus.

Vonino Zun P

Vonino Zun P este un smartphone performant, compatibil cu toate rețelele 4G din România, inclusiv Digi Mobil. Are la bază procesorul Quad Core pe 64 biți de 1.25 GHz, 1 GB memorie RAM de tip LDDR și un procesor grafic ARM Mali-T720.

Are un spațiu intern de stocare de 8 GB și un slot microSD de până la 128 GB. Camera foto principală are 8 Mpx cu blitz LED integrat și multiple funcții de fotografiere pentru toate tipurile de ocazii.

Ecranul tactil este protejat de Dragontrail Glass și Oncell Full-Lamination-Arc-2.5D și are încorporat tehnologia Miravision de îmbunătățire a imaginii.

Despre MedPi

MedPi este cel mai mare târg de IT&C din Europa ce se ține anual la Forumul Grimaldi din Monaco. Aceasta reflectă starea industriei IT&C și dorește să prezinte toate noutățile din domeniu.

Vonino Corporation este o companie americană care oferă clienților săi produse electronice inovatoare fabricate cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

Compania s-a dezvoltat și a devenit unul din producătorii OEM/ODM cu cea mai mare creștere, angajându-se în producția de Tablete PC, Smartphone-uri, Multimedia, Wearables și accesorii pentru calculator.

Prezent pe 5 continente, Vonino s-a consolidat ca un brand global care, an după an, și-a mărit cota de piață. Produsele Vonino sunt disponibile în România prin Orange, T-Mobile, eMAG, Flanco, Altex și mulți alții.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.