Damian Irimescu

Pentru craioveni, astăzi luni de la ora 20:00 va avea loc un extraordinar concert Goran Bregovic. Concertul este gratuit craiovenilor, în limita locurilor disponibile, în jurul la 60 000 de locuri. Artistul a fost invitat de Lia Olguța Vasilescu și de Radu Mazăre.

Iată ce zice Lia Olguța Vasilescu, candidat USL la primăria Craiovei și bloggeriță:

Accesul pe Stadionul “Ion Oblemenco” se face începând cu ora 18:00 și este permis până la ora 20:00, în limita locurilor disponibile (60 000). Se va intra pe gazon și se va completa la tribune. Sunt peste 600 de oameni de ordine (jandarmi, firmă de paza, membri USL) care vor coordona publicul. Vă rugăm să respectați indicațiile lor. Accesul e liber!

4 Thoughts to “Astăzi concert Goran Bregovic la ora 20:00”

  1. Creţule, zi-mi că îţi baţi joc, te rog. Nu-mi spune că le faci reclamă ăstora…Promovează frate evenimentul, nu nulităţi ca politicienii curului.

    1. Dragul meu, nu promovez, s-a ivit ocazia asta. Oricum, din punct de vedere jurnalistic, trebuie să pomenești și organizatorul. Antonie Solomon când organiza „Zilele Craiovei” și aducea pe cineva să concerteze, așa se pomenea și de dânsul. Stai liniștit că nu am culoare politică Cătă. Oricum, diseară te văd la concert?

      1. Nope, nu o să ajung! Sunt cetăţeanul ăla pus pe ceartă care nu apreciează astfel de iniţiative atunci când sunt făcute în campanie electorală. Chiar dacă e vorba de Bregovic, un om pe care-l apreciez foarte mult! 🙂

        1. Greu să te conving nu? Nu e ca și cum ai ghilotina pusă să votezi cu candidatul USL dacă te prezinți la concert. Mai ales ca în deschidere cântă Hi-Q 😀

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.