Craiova BlogMeet #73

Ehei, cum trece timpul și iacă-tă că am ajuns să mai scriu și eu pe blogul meu. După ce data trecută am ratat din nou aniversarea de 6 ani de BlogMeet lună de lună în Craiova, datorită unei răceli mai agresivă, am reușit să ajung la BlogMeet #73 la Il Forno Pub&Grill.

BlogMeet #73
BlogMeet #73

Ediția cu numărul #73 al blogmeet-ului craiovean ne-a găsit într-o formulă de 17 persoane. Ca de fiecare dată, ne-am întâlnit într-o veselie și râsete, bucurându-ne că am putut să ne revedem voioși și sănătoși.

Blogmeet-ul a stat sub semnul unei vremi urâte, pentru că luni, a doua zi, a nins în Craiova, așa cum nu a nins în decembrie (pentru că nu a nins deloc!).

Lista celor prezenți:

  • Adrian Sora
  • Andrei Boiangiu
  • Daniel Botea
  • Roxana Știubei
  • Bianca Teodorescu
  • Iulian Firea
  • Mirela Coman
  • Raluca Brezniceanu
  • Marian Buzărnescu
  • Mihai Diaconu
  • Alin Sintimbrean
  • Cosmin
  • Vascu Valentin
  • Jikky Bravo
  • Mircea Șerbănescu
  • Damian Irimescu
  • Cristina Irimescu

Ce Puteți Degusta în Noul Meniu

Platou Antipasto Misto
Platou Antipasto Misto
Platou Antipasto Misto

Am început cu un platou antipasto misto care mi s-a părut atât de bun, încât nu am apucat să mănânc decât foarte puțin din el. Atât de bun a fost că s-a ras mai repede decât cea mai rapidă tură de circuit al lu’ Schumacher. Știu doar că platoul antipasto misto este compus din humus cu ardei copt, feta marinată, prosciutto crudo, salam milano.

După mine, acest platou este un antre extraordinar de bun, de început. Humus-ul mi s-a părut genial la gust. Așa cum am zis, nu pot spune multe despre acest preparat pentru că nu am apucat să gust mai mult din el.

Pizza Milano Forte
Pizza Milano Forte
Pizza Milano Forte

Nu știu exact din ce e făcută această pizza, dar pot spune că am mâncat doar o felie și nu pentru că nu am apucat să mai mănânc, ci pentru că această pizza este picantă, datorită ardeiului verde picant. Cu toate că este picantă iar eu nu mă împac cu acest fel de mâncare, nu pot mânca picant, pizza a fost interesantă. Acest preparat este unul ce se dorește a mări oferta „picantă” oferită tuturor celor care adoră acest mod de a mânca.

Maiale Alla Caciattore
Maiale Alla Caciattore
Maiale Alla Caciattore

Acest preparat este unul deosebit. A intrat excelent împreună cu un pahar de vin roșu. Știu că este compus din o bucată generoasă de porc cu niște cartofi copți extraordinar de bine făcuți și gustoși, împreună cu un sos cu ciuperci. Dacă aș spune că a fost curcubeu pe cerul gurii nu ar fi de ajuns să descrie ceea ce au simțit, atât eu cât și colegii mei de blogosferă.

Apple Crumble cu Înghețată de Vanilie
Apple Crumble cu Înghețată de Vanilie
Apple Crumble Cu Înghețată De Vanilie

Vreau să vă zic că acest preparat a depășit orice fel de așteptare. Nu știu cum să descriu mai bine gustul. În primul rând, Apple Crumble este făcut din mere coapte (cred) cu miere am simțit pe acolo, musli (din nou cred) și o cupă generoasă de înghețată de vanilie.

Ca desert, Apple Crumble este o delicatesă. Tot ce pot să spun este că abia aștept să puteți degusta din el.

Aceste preparate pot fi degustate în curând. În cazul în care nu știați Il Forno Pub&Grill oferă și preparate de restaurant. Il Forno Pub&Grill este fostul Boh Bou Bar. Deja puteți să vedeți noul meniu grill pe care-l oferă atât în locația din Calea București Nr. 14 cât și la livrare la domiciliu, cât și 2 noi deserturi.

Pe lângă aceste preparate, Il Forno Pub&Grill oferă și unele dintre cele mai bune pizza din Craiova.

Galerie Foto

One thought to “BlogMeet #73 la Il Forno Pub&Grill”

Lasă un răspuns