Concurs Frontend Developer

Să creezi un site web poate fi o provocare pentru oricine, fie că are cunoștințele necesare sau nu. Chiar dacă multă lume crede că e ușor, realitatea este total diferită. Am întâlnit multă lume care au o idee genială de site web sau de aplicație, dar nu o pun practică tocmai pentru că nu au cunoștințele necesare de programare și de front-end development.

Ce înseamnă Front-End Development?

A front-end developer is a type of computer programmer that codes and creates the visual front-end elements of a software, application or website. He or she creates computing components/features that are directly viewable and accessible by the end user or client.

A front-end developer is also known as a client end developer, HTMLer and front-end coder.

Un frontend-er este aceea persoană care crează elementele vizuale pe care utilizatorul le vede. Această persoană știe să creeze interfața grafică ori UI (User Interface), fie că este pentru site ori aplicație.

Cei de la Școala Informală de IT pune la bătaie un curs complet de Front-End pentru bloggeri în valoare de 1 000 euro. Cei care aplică pentru acest curs de Front-End vor învăța:

 • Vei ști să construiești partea de front-end a oricărei aplicații, folosind cele mai noi standarde.
 • Vei dobândi cunoștințe fundamentale de programare, care te vor ajuta în viitor să evoluezi într-un ritm alert, în orice limbaj de programare și pe orice platformă.
 • Vei învăța să creezi interfețe moderne, cu tehnologii de ultimă generație, cum ar fi SVG și Canvas.
 • Vei învăța Javascript, unul dintre cele mai populare limbaje web de astăzi.
 • Vei avea bazele necesare învățării unor librării și framework-uri, precum jQuery, ReactJS, AngularJS.
 • Vei putea deveni un programator entry-level cu șanse reale de angajare într-un domeniu unde cererea este mai mare decât oferta.
Cursul durează 80 de ore structurate pe durata a 16 săptămâni (5 ore în fiecare sâmbătă) de la ora 9:00 – 14:00

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs?

Concursul durează până pe data de 2 noiembrie 2018 ora 23:59. Pentru a participa la concurs trebuie să scrii un articol cu subiectul „De ce aș urma un curs de Front-End Developer”. Articolul trebuie să aibă minim 600 de cuvinte și trebuie să conțină un link către https://scoalainformala.ro/program/front-end-web-development-craiova/ pe unul sau mai multe cuvinte cheie din lista de mai jos:

 • curs de frontend
 • școală de frontend
 • reconversie profesională
 • front-end developer
 • cursuri de programare

Totodată articolul trebuie să conțină un link către acest articol, unde se va specifica participarea la acest articol.

Premii

Premiul constă într-un curs complet în valoare de 1 000 de euro de frontend. Mai mult persoana câștigătoare, după finalizarea cursului, va avea ocazia să scrie un articol despre întreaga experiență și beneficiul adus de curs și va putea oferi tot printr-un concurs posibilitatea cititorilor săi să câștige un curs de front-end.

Desemnarea câștigătorului

Câștigătorul va fi ales Sâmbătă 3 noiembrie 2018 în jurul orei 12:00 (după amiază) prin random.org. Pentru a fi eligibil, trebuiesc întrunite condițiile expuse mai sus. Extragerea va avea loc LIVE pe pagina de Facebook Damian Irimescu.

4 Thoughts to “Flash Concurs Pentru Bloggerii Craioveni!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.