Houghton Familly

Pentru toți șoferii din România și nu numai, mai ales pentru cei cărora le place să-și verifice telefonul în timp ce se află la volan. Vă recomand să aruncați o privire la acest filmuleț. Poate atunci când vă vine să puneți mâna pe telefon în timp ce conduceți, vă veți aduce aminte de acest video! Share mai departe!

Tomasz Kroker, în 2016 avea 30 de ani, conducea în Anglia un camion. Vrând să-și schimbe melodia de pe telefon, a intrat într-o coadă de mașini staționare, luând viața lui Tracy Houghton în vârstă de 45 de ani și copii acesteia, Ethan în vârstă de 13 ani și Joshua în vârstă de 11 ani, alături de fiica partenerului ei, Aimee Goldsmith, în vârstă de 11 ani.

4 vieți ucise de un moment de neatenție. Crezi că ești în control, dar un singur moment de neatenție este nevoie ca să-ți distrugi viața ta, alături de a altora. Gândește-te înainte de a pune mâna pe telefon! Accidentul a avut loc pe A34 lângă Newbury în Berkshire, în data de 10 august 2016.

Cât de des folosești telefonul?

Cât timp a fost nevoie pentru a se produce accidentul? 0.7 secunde, atât a fost nevoie pentru ca Tomasz Kroker să ucidă din culpă 4 persoane. Crezi că ai timp de reacție în 0.7 secunde? Ia mai gândește-te!

Știi pe cineva care folosește telefonul mobil la volan? Distribuie mai departe ca să afle și el ce se poate întâmpla în mai puțin de 1 secundă de neatenție!

Lasă un răspuns