Sandra Brown in Irish ?

Sandra Brown in Irish ?

Sambata am mers in Irish. Si cum „nevasta-mea” feicsbucsiana si-a luat o carte sa citeasca, am zis what the hell de ce nu ? Si m-am uitat la aceea biblioteca din stanga mea, si mi-a picat ochii pe un nume. Sandra Brown – Noapte africana. Hmm, m-am gandit la faptul ca multa lume mi-au zis ca scriu ca si ea, sau mai bine zis, descrierile mele sunt asemanatoare faimoase scriitoare. M-a mancat curiozitate, am intins mana, si am luat cartea. Si am inceput sa citesc. Recunosc am citit cam 56-60 de pagini, intr-un timp foarte scurt. Sincer nici nu stiu cum de a trecut timpul asa de repede. Inca de la inceput m-a luat pe sus introducerea facuta de Sandra Brown. Este vorba ( doar din cat am citit ) de William, un tip afemeiat, increzator, plin de sarm, care seduce femeile ( asta fiind hobby-ul sau ) dar care a mostenit si o firma de televiziune. Se cearta din cate am inteles cu sora lui care se afla in Roma. Apoi cartea trece la descrierea lui Mary, o femeie mult prea puternica pentru societatea in care traieste. Ea vorbeste cu un italian, care i se destainuie la o petrecere si explica motivul casatoriei sale cu o americanca, care apoi divorteaza pe motivul ca, sotia sa, avea ca resedinta o casa ce se ocupa de servicii funerare cu morti aflati la subsol. 
Din pacate cam atat am apucat sa citesc, pentru ca, muzica a intervenit in creierasul meu, iar picioarele mele, incepeau sa danseze de unele singure. Asa ca am facut ce era de facut. Mi-am luat „nevasta” si am inceput sa dansam, caci pana la urma, Sandra Brown, mai poate astepta, insa dansul…. dansul nu……

Published by Damian Irimescu

Sunt om de marketing, foarte creativ și foarte vesel. Sunt foarte optimist și cu siguranță, nu mă las până când nu voi găsi o soluție. Pe scurt, plin de idei și vise.

Reader Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: