Flipbook Psy – Gangnam Style, ingenios clip! [VIDEO]

flipbook gangnam style

flipbook gangnam style

Filmulețul de mai jos, poate fi încadrat în categoria „clipuri ingenioase” pe Youtube. Și cum îmi place să șăruiesc cu voi tot ce găsesc amuzant pe net, am zis că nu ar strica una bucată de youtube viral, nu?

Flipbook Gangman Style a fost uploadat pe Youtube pe 20 ianuarie 2013 și de atunci are peste 250k de vizuri, ceea ce nu-i rău. Creatorul este Etoilec1 și este un expert în animația stop-cadru. Este cea mai simplă tehnică de creare a unui desen animat, dar necesită un talent imens, pentru efectuarea desenelor.

Dar ca să vă dați seama de măiestria lui, am să pun filmulețul lui, iar jos, alături, videoclip-ul de la PSY – Gangnam Style ca să vă minunați și voi ca și mine!

1. Click pe play
2. Apasă pauză
3. Play la al doilea filmuleț
4. Play la primul filmuleț
5. Enjoy!


Distribuie pe:

Despre Damian Irimescu

Pasionat de blogging, social media, antreprenoriat și cu un simț al umorului bine dezvoltat. Dacă ai o poveste de împărtășit, sub anonimat sau nu, atunci te invit să îți faci un cont aici: http://bit.ly/Creaza-Cont

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge