60 de milioane de licențe Windows 8

De când s-a lansat pe 26 octombrie 2012 Windows 8 a reușit ca în 4 zile de la lansare să atingă 4 milioane de upgrade-uri, iar ca apoi de la o lună de când s-a lansat să atingă 40 milioane de licențe vândute. Pe data de 11 ianuarie 2013, la a 11-a întâlnire anuală J.P Morgan Tech Forum de la CES2013, Microsoft a anunțat că a reușit să depășească bariera de 60 milioane de licențe vândute de Windows 8.

Iar despre Windows Store, care se apropie de pragul de 50 000 de aplicații, a reușit ca în tot atâta timp, de când a fost lansat Windows 8, să depășească pragul de 100 de milioane de aplicații descărcate și instalate în PC-urile cu Windows 8, ceea ce este o cifră impresionantă, pentru un App Store. Deși susținători Android și Apple vor spune că aceste cifre nu reprezintă nimic față de cele 25 de miliarde de download-uri pe care le-au generat App Store, respectiv Google Play, ca o comparație, în nici aproape 2 luni de zile de la lansare, nici unul nu au atins cred, aceste praguri într-un timp atât de scurt.

Din punctul meu de vedere, Microsoft este pe calea cea bună, are o direcție bine definită și se îndreaptă spre un scop, pe care, competitorii săi, au uitat și anume inovația!

Comments
  1. tottyovi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge