The Vampire Diaries Sezonul 5 Episodul 1The Vampire Diaries Sezonul 5 Episodul 1

The Vampire Diaries Sezonul 5 Episodul 1

UPDATE 4: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 5 Episodul 1 Online:

UPDATE 3: O nouă secvență din TVD S05E01

UPDATE2: The Vampire Diaries Sezonul 5 Video Promo este aici. Puteți urmări TVD S05 Video Promo alături de primele imagini în exclusivitate online din The Vampire Diaries Sezonul 5 Episodul 1 online.

Iată și primele imagini din TVD S05E1 ce va apărea pe 11 octombrie în România.

Din imaginile de mai sus dar și din video promo, putem trage următoarele concluzii. Pentru început, Bonnie va rămâne moartă, Jeremy fiind singurul cu care poate comunica. Elena și Caroline se mută împreună, iar Bonnie îl pune pe Jeremy să le dea un mesaj venind ca din partea ei, ca să nu se îngrijoreze. Katherine pare să se pună într-o relație explozivă cu Stefan/Silas. Sezonul 5 începe să fie din ce în ce mai apetisant. Iar cireașa de pe tort, nu putem uita:

Elena: I love you!

Damon: I love you!

Hmm…. de abia aștept să apară episodul 1 din The Vampire Diaries Sezonul 5, voi?

UPDATE1: Spoiler Alert! În The Vampire Diaries Sezonul 5 este foarte probabil ca Damon va fi coleg de cameră cu Jeremy. Iată ce a zis Damon când a auzit asta.

P.S. Adaugă la bookmark această pagină, dă un Like pagini noastre de Facebook, follow pe Twitter și urmărește-ne pe G+ pentru a fi la curent cu toate spoilerele și toate noutățile despre The Vampire Diaries Sezonul 5!

Ei bine sunt un mare fan al acestui serial. Poate că veți râde dar chiar sunt prins în povestea acestui serial. Iar finalul sezonul 4 m-a lăsat cu gura căscată. Oricum de la sezonul 3 până la sezonul 4 toată acțiunea fost intensă. M-a ținut în priză destul de mult.

Dar acum, trebuie să înceapă The Vampire Diaries Sezonul 5 și poate că sunt mulți pe acolo, care se întreabă, ca și mine de altfel, când începe TVD Sezonul 5? Ei bine, stați liniștiți pentru că The Vampire Diaries Seoznul 5 va debuta pe data de 10 octombrie 2013 în SUA, iar în România ar trebui să apară pe data de 11 octombrie 2013 dis de dimineață. Oricum am salvat această dată în calendar și aștept cu nerăbdare.

Vrei mai mult decât atât? O fană intitulată Bombonrosa lansat și un fan promo foarte reușit pentru The Vampire Diaries Sezonul 5. Iar în el, alături de o melodie care parcă te ține mai mult în suspans.

Voi ce așteptări aveți de la The Vampire Diaries Sezonul 5? Ce credeți că se va întâmpla? Sunteți fericiți de alegerea făcută de Elena, de a o face om pe Katherine? Și nu în ultimul rând, sunteți mulțumiți de alegerea în dragoste făcută, alegându-l pe Damon?

Au aterizat aici din cautari:

No Responses

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge