The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9 Online Subtitrat


The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9 Online Subtitrat

UPDATE4: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9 Online Subtitrat aici:

UPDATE3: Urmărește o secvență din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9:

UPDATE2: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9 Extended Video Promo

UPDATE1: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9 Video Promo

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9 Online

Damon cu un topor, hmm….

Sper că ați urmărit până acum toate episoadele anterioare nu-i așa? Episodul trecut ne-a lăsat pe toți mască, pentru că nu știm un singur lucru. Oare Damon va face „the right thing”? Va rupe legătura dintre el și Elena sau nu? Ei bine, toate aceste lucruri le vom afla în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9 care se numește „O come all ye faithful”. Din nou trebuie să-mi fac datoria de a vă anunța că, cele ce urmează sunt spoilere și trebuie luate ca atare. Cei care nu vor să știe ce se va întâmpla în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9 Online este invitat să nu citească, dar asta ar fi păcat nu-i așa? 😀

Bun, următorul episod TVD S04E09 va apărea în America în data de 13 decembrie 2012, iar la noi în România, online va putea fi urmărit pe 14 decembrie 2012 în jurul orei 09:00 dimineața. The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9 „O come all ye faithful” Online subtitrat va fi disponibil după ora 20:00 sau cel târziu sâmbătă 15 decembrie 2012.

Dar să vedem dar ce se va întâmpla în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9:

Sărbătoarea Iernii în Mystic FallsCând Sărbătoarea Iernii (o sărbătoare fictivă) are loc în Mystic Falls și umple străzile acestui oraș, Stefan (Paul Wesley) și Caroline (Candice Accola) se găsesc în contradictoriu cu Tyler (Michael Trevino)  cu planurile sale în legătură cu Klaus (Joseph Morgan) și hibrizii acestuia. Când Caroline propune o soluție la problema lor, Hayley (guest star Phoebe Tonkin) găsește o modalitate dramatică de a se opune și de a spune clar că nu este de acord. Mai târziu, Klaus face o descoperire ce duce la haos și violență. Între timp, Elena (Nina Dobrev) și Damon se retrag la casa familiei Gilbert de lânga lac pentru a-l ajuta pe Jeremy (Steven R. McQueen) să-și învingă demonii din interior, cu ajutorul lui Bonnie (Kat Graham) și profesorul Shane (guest star David Alpay), care le o piesă de istorie antică ce-i lasă pe toți fără grai.

Și ca de obicei, puteți vedea și câteva poze din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9:

Au aterizat aici din cautari:

Comentarii
  1. ana maria
  2. ana maria
  3. Cosmintosh
  4. ana maria

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge