The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5


The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 Online Subtitrat

UPDATE5: Urmărește online The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 Online subtitrat! Doar aici poți să vezi TVD S04E05 Online Subtitrat!


UPDATE4: Urmărește online The Vampire Diaries Sezonul 4 Epsodul 5, doar aici poți să vezi TVD S04E05 online!

UPDATE3: Se pare că Elena are o problemă în a-i spune lui Stefan, că a dansat lasciv, în timp ce era „high on blood”, cu Damon. Iată un nou clip din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 The Killer.

UPDATE2: Urmărește o secvență din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 The Killer.

UPDATE1: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 Video Promo!

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 Online

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 Online

Ești curios să știi ce se va întâmpla The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5? Sau cum se va numi acest episod? Ei bine episodul 5 din sezonul 4 se numește The Vampire Diaries S04E05 The Killer. Acesta va apărea în data de 9 noiembrie 2012 în România, iar aici pe blog, va putea fi urmărit de la ora 09:00 dimineața.

Dar haideți să vedem ce se va întâmpla în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 The Killer Online, nu înainte să vă avertizez că ceea ce veți citi este considerat ca și spoiler! De aceea acest post este adresat tuturor celor care nu mai au răbdare ( printre ei mă număr și eu ) și vor să știe mai repede decât ceilalți ce se întâmplă în The Vampire Diaries S04E05 The Killer Online. Nu înainte de a vă spune și faptul că, The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 The Killer Online Subtitrat va apărea pe blog după ora 19:00.

Dar să vedem dar ce se va întâmpla în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 The Killer Online Subtitrat:

Stefan (Paul Wesley) și Klaus  (Joseph Morgan) formează o alianță neobișnuită, pentru a încerca să înlăture pericolul pe care Connor (guest star Todd Williams) a dezlănțuit-o asupra orașului. Când Connor îi ia pe Jeremy (Steven R, McQuenn), Matt (Zach Roerig) și April (guest star Grace Phipps) ostatici în localul Grill, Stefan și Damon (Ian Somerhalder) au păreri diferite, ca de obicei, despre modul de rezolvare a acestei situații, iar Elena (Nina Dobrev) este prinsă, din nou, între cei doi frați. Situația devine foarte rapid violentă, atunci când Klauss trimite pe unul dintre hibrizii săi, pe Dean (guest star Blake Hood, din „Tânăr și neliniștit”) ca să-l înfrunte pe Connor. Caroline (Candice Accola) este surprinsă să o găsească pe Hayley (guest star Phoebe Tonkin, din „The Secret Circle”) în casa Lockwood. Între timp, profesorul Shane (guest star David Alpay) lucrează cu Bonnie (Kat Graham) pentru a o ajuta să treacă peste frica ei și vina pe care o poartă în inimă.

Mă aștept ca și acest episod să fie unul, foarte interesant ca toate celelalte! Dar evident, ce este un articol despre ce se va întâmpla în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 The Killer Online Subtitrat, dacă nu puteți vedea și poze din serial, nu? Așa că, dragi fani ai The Vampire Diaries Sezonul 4, iată câteva poze:

Au aterizat aici din cautari:

No Responses

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge