The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4


The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 se numește „The Five”.

UPDATE5: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 Online Subtitrat.

UPDATE4: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 Online acum iar mai târziu, după ora 19:00 și The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 Online Subtitrat! Nu uita, Like & Share!


Sursa #2:
Sursa #1:
Ești curios ce se va întâmpla în următorul episod?

Click aici pentru The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 The Killer Video Promo Online!UPDATE3: În The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 The Five, vedem din secvențele de mai jos că Damon și Elena merg împreună la colegiu, dar nu și Stefan. V-ați gândit de ce nu merge și el? Mai jos aveți răspunsul!

UPDATE2: Urmărește o secvență video din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 The Five Online:

UPDATE1: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 Promo.

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 Online

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 The Five va fi difuzat în America în data de 1 noiembrie 2012. La noi în România, The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 The Five online va apărea pe 2 noiembrie 2012, iar aici pe blog va apărea după ora 09:00. Vrei să știi ce se va întâmpla în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4? Păi, în primul rând am uitat să precizez tuturor care citesc înainte de 2 noiembrie, că aceste informații, dar și poze, sunt spoilere.

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 The Five – O petrecere a fraternității și o întoarcere în secolul 12 în Italia.

Daemon ( Ian Somerhalder ) se duce cu Elena ( Nina Dobrev ) și Bonnie ( Kat Graham ) la colegiul Whitmore, acolo unde profesorul Shane ( guest star David Alpay ), predă cursurile de ocultism la fosta clasă a bunicii lui Bonnie. La o petrecere costumată a fraternității, Damon profită de scenele sălbatice de acolo, pentru a-i da o lecție Elenei cum să-și aleagă victima. Rebeca ( Claire Holt ) nu se lasă și încearcă să-l convingă pe Matt ( Zach Roerig ) să o ierte pentru că a încercat să-l omoare. Totodată ea este intrigată de știrile auzite de la Klaus ( Joseph Morgan ). Când Stefan ( Paul Wesly ) îl întreabă pe Klaus ce motive are Connor ( guest star Todd Williams ), vânătorul de vampiri, el își aduce aminte de o întâlnire cu un grup puternic de vânători de vampiri. Rebeca este cea care îi spune lui Stefan despre această întâlnire a lui Klaus.

Cred că va fi destul de interesant în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 online să vedem cum va reuși Elena să vâneze un om, pentru prima oară. Oare va avea aceeași soartă ca și Stefan, când a devenit „The Ripper”? Sau va putea să se controleze și să ajungă ca și Damon, căruia lui i se datorează sângele din care ea a devenit vampir? Cu cine se va asemăna ea? Sunt multe de aflat în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4: The Five Online.

Trebuie spus că The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 Online subtitrat va apărea seara după ora 19:00 – 20:00 sau cel târziu sâmbătă dimineață!

Iată și câteva poze din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 The Five:

Au aterizat aici din cautari:

Comments
  1. Alex

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge