The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4


The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 se numește „The Five”.

UPDATE5: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 Online Subtitrat.

UPDATE4: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 Online acum iar mai târziu, după ora 19:00 și The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 Online Subtitrat! Nu uita, Like & Share!


Sursa #2:
Sursa #1:
Ești curios ce se va întâmpla în următorul episod?

Click aici pentru The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 5 The Killer Video Promo Online!UPDATE3: În The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 The Five, vedem din secvențele de mai jos că Damon și Elena merg împreună la colegiu, dar nu și Stefan. V-ați gândit de ce nu merge și el? Mai jos aveți răspunsul!

UPDATE2: Urmărește o secvență video din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 The Five Online:

UPDATE1: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 Promo.

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 Online

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 The Five va fi difuzat în America în data de 1 noiembrie 2012. La noi în România, The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 The Five online va apărea pe 2 noiembrie 2012, iar aici pe blog va apărea după ora 09:00. Vrei să știi ce se va întâmpla în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4? Păi, în primul rând am uitat să precizez tuturor care citesc înainte de 2 noiembrie, că aceste informații, dar și poze, sunt spoilere.

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 The Five – O petrecere a fraternității și o întoarcere în secolul 12 în Italia.

Daemon ( Ian Somerhalder ) se duce cu Elena ( Nina Dobrev ) și Bonnie ( Kat Graham ) la colegiul Whitmore, acolo unde profesorul Shane ( guest star David Alpay ), predă cursurile de ocultism la fosta clasă a bunicii lui Bonnie. La o petrecere costumată a fraternității, Damon profită de scenele sălbatice de acolo, pentru a-i da o lecție Elenei cum să-și aleagă victima. Rebeca ( Claire Holt ) nu se lasă și încearcă să-l convingă pe Matt ( Zach Roerig ) să o ierte pentru că a încercat să-l omoare. Totodată ea este intrigată de știrile auzite de la Klaus ( Joseph Morgan ). Când Stefan ( Paul Wesly ) îl întreabă pe Klaus ce motive are Connor ( guest star Todd Williams ), vânătorul de vampiri, el își aduce aminte de o întâlnire cu un grup puternic de vânători de vampiri. Rebeca este cea care îi spune lui Stefan despre această întâlnire a lui Klaus.

Cred că va fi destul de interesant în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 online să vedem cum va reuși Elena să vâneze un om, pentru prima oară. Oare va avea aceeași soartă ca și Stefan, când a devenit „The Ripper”? Sau va putea să se controleze și să ajungă ca și Damon, căruia lui i se datorează sângele din care ea a devenit vampir? Cu cine se va asemăna ea? Sunt multe de aflat în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4: The Five Online.

Trebuie spus că The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 Online subtitrat va apărea seara după ora 19:00 – 20:00 sau cel târziu sâmbătă dimineață!

Iată și câteva poze din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 4 The Five:

Au aterizat aici din cautari:

Comentarii
  1. Alex

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge