The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 2


Update3: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 2 online iar mai pe seară tot aici poți urmări The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 2 online subtitrat!

Update2: Al doilea clip din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 2 Memorial online îl puteți urmări aici:

Update1: În The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 2 avem un nou caracter pe nume April ( interpretată de Grace Phipps ). Ea este fiică de pastor ce se reîntoarce de la școala de internat sub circumstanțe tragice. Să fie oare fiica acelui pastor care a aruncat în aer acei oameni din primul episod? În The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 2 Jeremmy se va îndrăgosti de această fată, dar să nu uităm, dragostea lui pentru Bonnie. Și asta ca un bonus! Iată o secvență din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 2: Memorial unde Elena apelează la Daemon pentru problema ei cu sângele!

Următorul episod din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 2 se numește Memorial. Astfel, el va apărea vinerea viitoare, în data de 19 octombrie 2012, probabil pe la ora 06:00 dimineața în România, iar de la ora 09:00 sper că veți putea urmări The Vampire Diaries sezonul 4 episodul 2 online pe blog. The Vampire Diaries S04E02: Memorial online subtitrat va apărea probabil a doua zi, pe sâmbătă 20 octombrie 2012.

Ok să concluzionăm unele lucruri. The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 1: Growing Pains a fost super interesant. Adică a reușit să mă țină cu sufletul la gură de nenumărate ori! Nu știu de voi dacă v-a plăcut sau nu, dar m-a făcut să cred toată vara și ceva din toamnă, că Elena nu va deveni vampir. Ei bine, m-am înșelat! Cu lacrimi în ochi, s-a străduit în ultima secundă să șteargă un pic de sânge uman de pe jos, ca să devină vampir.

Ei bine, ce se va întâmpla în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 2 Memorial? The Vampire Diaries Sezonul 4 cred că se va axa foarte mult pe Elena ca vampir. Totul este nou pentru ea și cred că desigur, ca și Stefan, va exista o luptă între umanitate și dorința de sânge. Episodul 2 din The Vampire Diaries se numește Memorial pentru că din poze se pare că ceva se va întâmpla la înmormântarea celor care au murit în explozie în episodul trecut.

Dar asta puteți concluziona și voi din poze dar și din The Vampire Diaries Season 4 Episode 2: Memorial promo:


Iar din poze din nou rezultă că ceva se va întâmpla în poze, în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 2: Memorial.

Voi ce părere aveți? Ce credeți că se va întâmpla în următorul episod, The Vampire Diaries sezonul 4 episodul 2 memorial? Și cum vi s-a părut primul episod din sezonul 4?

Au aterizat aici din cautari:

Comentarii
 1. ana maria
 2. ana maria
 3. ioana
 4. corina
  • Neydamn
 5. Cristina
  • Neydamn
   • Effect

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge