The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 15


The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 15

UPDATE 3: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 15 „Stand by me” Online Subtitrat::

UPDATE 2: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 15 „Stand by me” Online::

UPDATE 1: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 15 „Stand by me” Video Promo:

Interesant a fost TVD S04E14 Down the Rabbit Hole. Nu mă așteptam la așa turnură de evenimente în acest episod. Și suntem de abia la episodul 15, deci lucrurile vor deveni foarte interesante de acum încolo. Mă așteptam cândva să apară și Katherine se subînțelege de ce a apărut acum, ca să fie sarea și piperul acestui serial. Sunt curios ce o să pățească Jeremy? Sincer, eu cred că nu moare, pentru că avea inelul pe deget. Și se va întoarce la viață, mai ales că Silas este o ființă supranaturală. Nu știu voi ce credeți, dar dacă Silas moare, care este tatăl vampirilor, atunci toată linia de vampiri de după el, nu va muri? Voi ce credeți că se va întâmpla cu Jeremy și despre Silas?

Și să revenim la oile noastre, The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 15 se va numi  „Stand by me”, un titlu epic nu? TVD S04E15 va apărea pe 21 februarie 2013 în America, iar The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 15 Online va apărea, în România, undeva în jurul orei 09:00 dimineața în ziua de 22 februarie 2013. Pentru cei care nu mai au răbdare, credeți-mă că-i înțeleg și știu cum este. Curiozitatea este foarte mare. The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 15 Online Subtitrat va apărea în jurul orei 19:00 pe 22 februarie 2013, dacă nu, cel târziu pe 23 februarie va fi TVD S04E15 Online Subtitrat.

Îmi fac datoria de a vă anunța că ceea ce urmează intră la categoria „spoiler” deci cine are curajul de a nu citi mai departe, bravo lui, cine nu, iată ce se va întâmpla în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 15 Online Subtitrat:

Cruntul adevăr – Când Stefan (Paul Wesley) se întoarce acasă în Mystic Falls cu Elena (Nina Dobrev) și Jeremy (Steven R. McQueen), Caroline (Candice Accola) este imediat îngrijorată de starea sănătății mintale a Elenei. Stefan îi caută pentru ajutor pe doctorul Fell (guest star Torrey DeVitto) și Matt (Zach Roerig). Rămași pe insulă, Damon (Ian Somerhalder) îi transmite vești sumbre Rebecăi (Claire Holt) și rămâne surprins de reacția ei. Împreună, Damon și Rebeca află o parte de istorie recentă de la Vaughn (guest star Charlie Bewley). Toată lumea este oripilată când Bonnie (Kat Graham) dezvăluie tuturor și restul planului lui Shane (guest star David Alpay). Iar în final, Damon după ce face tot posibilul să o ajute pe Elena, ea vine cu un plan propriu.

Și acum să vedem și câteva poze din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 15 Online Subtitrat:

Au aterizat aici din cautari:

Comentarii
  1. lavy
  2. maria

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge