The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 14


The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 14 Online Subtitrat

UPDATE 3: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 14 Online Subtitrat:

UPDATE 2: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 14 Online:

UPDATE 1: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 14 Video Promo:

Încă nu am văzut TVD S04E14 Online, dar din ce se va întâmpla în acest episod pot spune, ce apariția a acelui vânător de vampiri, nu? Cred că l-ați recunoscut din seria Twilight pe Charlie Bewley, care îl joacă în TVD S04 pe Vaughn. În Twilight, el îl juca pe Demetri, un membru din garda Volturi. Dar să revenim la vampirii noștri.

Ce urmează mai departe, trebuie din nou să îmi fac datoria de a anunța că este categorisit ca și spoiler. The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 14 se va numi „Down the Rabbit Hole”. TVD S04E14 va apărea în America în data de 14 februarie, iar The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 14 Online va apărea în România pe data de 15 februarie în jurul orei 09:00 dimineața. The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 14 Online Subtitrat va apărea pe 15 februarie 2013 în jurul orei 19:00 după masă.

Bun am stabilit și când apare The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 14 Online Subtitrat, hai să vedem și ce se întâmplă în TVD S04E14 Online:

Pe insulă Damon (Ian Somerhalder) are o întâlnire destul de urâtă cu un vânător numit Vaughn (guest star Charlie Bewley) și realizează mai târziu că acesta este unul din cei cinci. Stefan (Paul Wesley) își spune adevăratele sentimente despre posibilitatea de a deveni iar uman Elenei (Nina Dobrev). Când o nouă bucată de informație despre leac este descoperit, schimbă mizele tuturor. Jeremy (Steven R. McQueen) o ajută pe Bonnie (Kat Graham) să recunoască ce este real și ce este o iluzie, iar Shane (guest star David Alpay) este alinat de o femeie din trecutul său, Caitlin (guest star Camille Guaty, din „Prison Break”). Înapoi în Mystic Falls, Caroline (Candice Accola) și Tyler (Michael Trevino) descoperă că încercarea lor de a decoda codul de pe sabia vânătorului este în zadar fără ajutorul lui Klaus (Joseph Morgan), care are propriile lui motive pentru a rezolva acest puzzle.

Dar hai să vedem și câteva poze din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 14 Online Subtitrat:

Au aterizat aici din cautari:

No Responses

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge