The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10 Online Subtitrat


The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10 

UPDATE3: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10 online subtitrat (TVD S04E10 Online Subtitrat) „Like” dacă ți-a plăcut!

UPDATE2: Urmărește The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10 online (TVDS04E10):

UPDATE1Vă este dor de The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10? Normal că da, astfel nu ai mai citi mai departe! Ei bine, iată că de vinerea viitoare vom avea parte de TVD S04E10, pentru că seria se reia joi în America și vineri 18 ianuarie 2013 în România. Am promis că am să revin cu poze din ce se va întâmpla și din câte îmi dau seama, va avea loc o „conferință” pusă la cale de către Rebeca, probabil pentru a se pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Și nu doar pozele o să le vedeți, am să vă pun și o scenă din The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10 cu Damon.


 

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10

Știu că a trecut ceva timp de când nu ați mai primit informații pe blogul meu despre The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10. Nu am făcut-o din rea voință, ci din cauză că nu era ceva încă pe internet de șăruit :D. Dar acum, spre bucuria voastră, iată că vă aduc la cunoștiință ceea ce se va întâmpla în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10 Online. Mai întâi de toate, The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10 Online va apărea pe data de 17 ianuarie 2013 în America, iar The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10 Online în România pe data de 18 ianuarie 2013The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10 Online Subtitrat va apărea pe 18 ianuarie 2013 după ora 19:00 sau cel târziu sâmbătă pe 19 ianuarie 2013.

The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 9 a fost finala mijlocului de sezon și eu încă cel puțin am rămas șocat de ce s-a întâmplat. Primarul a murit, hibrizii au murit, Damon și Elena s-au despărțit, ce urmează? Ei bine, ca și mine, cred că sunteți nerăbdători să aflați ce se va întâmpla nu?

Iată ce se va întâmpla în The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10 Online „After School Special”:

Apărând neașteptat la Liceul Mystic Falls, Rebeca (Claire Holt) nu irosește nici o clipă să încerce cu forța să afle de la Stefan (Paul Wesley), Elena (Nina Dobrev) și Caroline (Candice Accola) răspunsuri despre căutarea leacului vampirismului, ceea ce duce la o informație explozivă spusă din partea Elenei. Când tatăl lui Bonnie (Kat Graham), Rudy Owens (guest star Rick Worhy din Supernatural) acceptă slujba de primar interimar al orașului Mystic Falls, face o prioritate să-și protejeze fiica, lucru care o face pe Bonnie să se simtă incomfortabilă cu noul rol pe care tatăl ei vrea să îl joace în viața ei. Profesorul Shane (guest star David Alpay) continuă să o încurajeze pe Bonnie să creadă în puterile ei, dar curând se găsește singur pus într-un pericol, atunci când destăinuie prea multe persoanei care nu trebuie. Mai încolo, Caroline încearcă tot ce poate ca să îl consoleze pe Tyler (Michael Trevino) după o confruntare violentă. Între timp, la casa de la lac, Damon (Ian Somerhalder) și Matt (Zach Roerig) îl antrenează pe Jeremy (Steven R. McQueen) ca să-și îmbunătățească talentul de vânător, dar Klaus (Joseph Morgan) este nerăbdător cu progresul lor și intervine ca să grăbească procesul.

Până când vor apărea și poze oficiale, vă las cu The Vampire Diaries Sezonul 4 Episodul 10 Extended Video Promo:

Au aterizat aici din cautari:

Comentarii
  1. ana maria
  2. Justin bieber

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge