Blogosfera SRL vine în ajutorul tău!

Toată lumea face SEO. Sunt mii și mii de unelte acolo, care mai de care, gratuite, plătite ce te ajută să îți monitorizezi blogul/site-ul. Ai nevoie de monitorizarea poziției a unui cuvânt cheie în SERP (Search Engine Results Page), ai nevoie să afli câte site-uri îți acordă link-uri și câte nu. Ai nevoie să afli dacă cumva, Google a indexat o anumită pagină sau nu. Ai nevoie de multe unelte pentru a putea să fi cu un pas înainte tuturor nu?

Free SEO Plugins

SEO Kit Blogosfera SRL

Mai ales în ziua de azi, când algoritmul Google Penguin 2.0 face atâtea ravagii. Am auzit cum că, unii s-au și sinucis pentru că update-ul recent a distrus afaceri. Iar oamenii au fost luați pe nepregătite! De aceea Blogosfera SRL îți sare în ajutor. În schimb-ul unui articol în care să anunți colegii tăi de breaslă, din Blogosferă, că există un kit SEO ce înglobează plugin-uri SEO și SEO Tools pentru blogul/site-ul tău și un link în Blogroll pe cuvântul cheie free plugin SEO, poți avea un cont în SEO Kit-ul oferit de Blogosfera SRL.

Poți să îți auditezi site-ul ca să afli pe ce poziție te afli și ce anume ar trebui să faci ca să-ți îmbunătățești poziționarea în Google. Poate că dezvolți un magazin online starter și ai nevoie pe anumite cheie să te axezi ca să poți să vinzi mai bine online. Acest kit SEO poate să fie începutul cel mai potrivit și aproape gratuit (valorează cam cât ai cere pe un advertorial scris de tine, până la urmă ca să fim sinceri).

Atenție, se vor face verificări, iar cei care au șters articolul vor avea parte de același lucru, conturile li se vor șterge!

Comentarii
  1. Alexandru Todomescu
    • Neydamn

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge