Blogosfera SRL vine în ajutorul tău!

Toată lumea face SEO. Sunt mii și mii de unelte acolo, care mai de care, gratuite, plătite ce te ajută să îți monitorizezi blogul/site-ul. Ai nevoie de monitorizarea poziției a unui cuvânt cheie în SERP (Search Engine Results Page), ai nevoie să afli câte site-uri îți acordă link-uri și câte nu. Ai nevoie să afli dacă cumva, Google a indexat o anumită pagină sau nu. Ai nevoie de multe unelte pentru a putea să fi cu un pas înainte tuturor nu?

Free SEO Plugins

SEO Kit Blogosfera SRL

Mai ales în ziua de azi, când algoritmul Google Penguin 2.0 face atâtea ravagii. Am auzit cum că, unii s-au și sinucis pentru că update-ul recent a distrus afaceri. Iar oamenii au fost luați pe nepregătite! De aceea Blogosfera SRL îți sare în ajutor. În schimb-ul unui articol în care să anunți colegii tăi de breaslă, din Blogosferă, că există un kit SEO ce înglobează plugin-uri SEO și SEO Tools pentru blogul/site-ul tău și un link în Blogroll pe cuvântul cheie free plugin SEO, poți avea un cont în SEO Kit-ul oferit de Blogosfera SRL.

Poți să îți auditezi site-ul ca să afli pe ce poziție te afli și ce anume ar trebui să faci ca să-ți îmbunătățești poziționarea în Google. Poate că dezvolți un magazin online starter și ai nevoie pe anumite cheie să te axezi ca să poți să vinzi mai bine online. Acest kit SEO poate să fie începutul cel mai potrivit și aproape gratuit (valorează cam cât ai cere pe un advertorial scris de tine, până la urmă ca să fim sinceri).

Atenție, se vor face verificări, iar cei care au șters articolul vor avea parte de același lucru, conturile li se vor șterge!

Distribuie pe:

Despre Damian Irimescu

Pasionat de blogging, social media, antreprenoriat și cu un simț al umorului bine dezvoltat. Dacă ai o poveste de împărtășit, sub anonimat sau nu, atunci te invit să îți faci un cont aici: http://bit.ly/Creaza-Cont

Articole asemănătoare:

Latest Comments
  1. Alexandru Todomescu

    Ai inregistrat o firma cu un nume foarte frumos dar nu prea stiu de ce ai facut acest lucru. Blogosfera SRL vine in ajutorul nostru, a bloggerilor dar lucreaza macar la ceea ce oferi deoarece pana acum nu am vazut nimic diferit fata de scriptul gratuit care se poate instala aproape din orice cPanel.

    • Neydamn

      Sunt mai multe script-uri în producție, dacă pot numi așa. Cât despre firmă, așa s-a nimerit. Pe viitor cine știe ce poate deveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge