Cea mai bună pizza din Craiova

Într-o seară comentam și eu aiurea la o poză pe Facebook, vizavi de o pizza party. Cum că, pentru gurmandul de mine, o pizza party de la PizzaDiNapoli nu ar fi de ajuns. Andi, un tip super de treabă îmi trimite pe Facebook mesaj. Dacă vreau să-i fac un review la pizza din Craiova napoleteană careva să zică, am zis eu, vrea să mă mituiască.

Instinctul meu îmi spune să accept, deși sunt foarte exigent în materie de mâncare, mai ales de pizze. Mă uit la blat, la ingrediente, la aspect, miros, totul, ca un degustător de vinuri autentic. Plus că m-am gândit să-i fac soției mele o surpriză, am acceptat.

Comandă Pizza Craiova

Cea mai bună pizza din Craiova

Și uite cum pe o minunată seară, pe o minunată ploaie măruntă, am luat pizza și am zbughit-o spre casă. Iar adresa, după părerea mea, celei mai bune pizzeri din Craiova este str. Păstorului Nr.6. Mai are și un nume, parcă să te îmbuneze.  Am ajuns acasă și ce am văzut, o pizza delicioasă, apetisantă, din toate punctele de vedere. Pentru prima dată am observat că această pizză stă fixă în carton, nu se mișcă, ceea ce mi-a dat de înțeles că are 30 cm diametrul. Nu am stat să măsor desigur, dar asta mi-a dat de înțeles că are 30 cm sigur!

Ingredientele alese, aspectul plăcut, blatul perfect, mirosul excelent de bun, au fost punctele forte. Plus, am fost să văd și locația unde se prepară această delicioasă pizza, iar clădirea nu ai cum să o ratezi dacă ajungi în giratoriul de la  Nicolae Iorga.

Pizza di Napoli chiar deține recordul la cele mai bune prețuri practicate. Plus am văzut o ofertă, că toate pizzele sunt 13,5 RON între 14 – 17 dacă te duci să o iei de la locație. Ceea ce e super, nu?

Pentru mine de acum încolo, exista doar o pizzerie în agenda mea de telefon. PizzadiNapoli cu cele mai bune prețuri, cu un strop de calitate în servirea clienților. Iar în ziua de azi, acest lucru diferențiază firmele unele de altele!

Apropos, dacă sunteți bloggeri din Craiova, oferta s-a extins și la voi. Chiar are o campanie unde dacă vrei să faci un review la o pizza trebuie doar să suni, să zici blogul tău și să te duci să ți-o iei, așa cum am făcut și eu.

Merci Andi pentru o pizza excelentă!

Au aterizat aici din cautari:

Comentarii
  1. Daniela Duta
  2. Rares Cojocaru
    • Neydamn

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge