E cam stresant

Când mi-am făcut firma, la nici o săptămână m-a sunat o tipă din partea Romtelecom să-mi spună de noul abonament, de facilitățile pe care le pot avea dacă voi accepta oferta lor.

Am refuzat frumos, politicos și am zis că nu sunt interesat. Evident am crezut că trăiesc într-o țară civilizată, dar pe parcurs am aflat că lucrurile stau altfel.

Peste o lună de la aceea convorbire, m-a sunat iar cineva, tot din partea Romtelecom, din nou am refuzat politicos, am zis că am mai fost contactat de o colegă și am refuzat oferta. Tipu a înțeles că nu mai vreau să mai fiu deranjat și că a înțeles poziția mea în legătura cu oferta Romtelecom.

La încă o lună, alt telefon, aceași poveste. Acu câteva zile m-a sunat iar să mă anunțe de mega ofertă pe care mi-o fac. Același lucru plus că îmi oferă un televizor, pentru că oricum trebuie să bag cheltuieli pe firmă sau cam așa ceva. Am explicat că nu sunt interesat de oferta lor și că doresc să nu mai fiu contactat pentru așa ceva. Acum întrebarea mea este, dacă mă mai sună iar, ce pot face legal? Protecția consumatorului, am mai auzit eu pe cineva care i-a amenințat că-i va reclama. Și în plus, nici măcar nu sunt de la Romtelecom, ci doar o firmă angajată să aducă clienți pentru pachetul lor business. Iar metoda lor stresantă e infectă! Părerea mea.

 

Distribuie pe:

Despre Damian Irimescu

Pasionat de blogging, social media, antreprenoriat și cu un simț al umorului bine dezvoltat. Dacă ai o poveste de împărtășit, sub anonimat sau nu, atunci te invit să îți faci un cont aici: http://bit.ly/Creaza-Cont

Articole asemănătoare:

Latest Comments
 1. Chat Online

  Eu m-am pacalit cu o mega oferta de la Romtelecom, asa ca bine ai facut ca ai refuzat. Cica daca renunt la contract trebuie sa platesc 170 de euro, pentru ca nu sunt multumit de serviciile promise si cele oferite. Asta Da Oferta de la Romtelecom.
  Ultimul articol al lui Chat Online: Chat Xat OnlineMy Profile

 2. tottyovi

  au o politica mai agresiva de publicitate insa la servici stau foarte bine (si crede-ma ca eu am avut si RCS…si stiu prin ce chinuri am trecut :) )

 3. Sabina

  Acelasi lucru mi se intampla si mie de o saptamana, primesc telefoane de la Romtelecom aproape in fiecare zi. Le-am spus sa isi noteze in baza de date ca nu sunt interesata si sa nu mai sune, dar tot degeaba. Sfatul pentru cei cu cosmote e f bun, dar intrebarea e daca ai vodafone ce faci?

 4. Haotik

  Pe mine ma suna doar pentru burse. Le dau numarul tau si tu da-l pe al meu astora de Romtelecom. Macar mai diversificam distractia. :)
  Ultimul articol al lui Haotik: Planificare financiaraMy Profile

 5. Robert

  Am patit-o si eu tot cu Romtelecom, dupa 3 telefoane a trebuit sa cer cu un supervisor si sa-i fac scandal.

 6. Neydamn

  Geordan ideea e ca nu e numar de persoana fizica, ci pe persoana juridica, se schimba lucrurile atunci!
  Ultimul articol al lui Neydamn: E cam stresantMy Profile

 7. Geordan

  1. te suna pe Cosmote?
  2. daca da … la *100# ai prin meniu pe acolo … ceva cu … Mesaje si apeluri COMERCIALE! Pe care poti sa le dezactivezi! Cand ai facut treaba asta, COSMOTE nu mai are voie sa dea nr tau TERTILOR parteneri! Mie imi veneau x mesaje si apeluri … extraoptiunea y, extraoferta la abonamentu z… si tot asa! si AM SCAPAT dezactivand aia cu mesajele comerciale!
  Ultimul articol al lui Geordan: Vineri Seara…My Profile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge