E cam stresant

Când mi-am făcut firma, la nici o săptămână m-a sunat o tipă din partea Romtelecom să-mi spună de noul abonament, de facilitățile pe care le pot avea dacă voi accepta oferta lor.

Am refuzat frumos, politicos și am zis că nu sunt interesat. Evident am crezut că trăiesc într-o țară civilizată, dar pe parcurs am aflat că lucrurile stau altfel.

Peste o lună de la aceea convorbire, m-a sunat iar cineva, tot din partea Romtelecom, din nou am refuzat politicos, am zis că am mai fost contactat de o colegă și am refuzat oferta. Tipu a înțeles că nu mai vreau să mai fiu deranjat și că a înțeles poziția mea în legătura cu oferta Romtelecom.

La încă o lună, alt telefon, aceași poveste. Acu câteva zile m-a sunat iar să mă anunțe de mega ofertă pe care mi-o fac. Același lucru plus că îmi oferă un televizor, pentru că oricum trebuie să bag cheltuieli pe firmă sau cam așa ceva. Am explicat că nu sunt interesat de oferta lor și că doresc să nu mai fiu contactat pentru așa ceva. Acum întrebarea mea este, dacă mă mai sună iar, ce pot face legal? Protecția consumatorului, am mai auzit eu pe cineva care i-a amenințat că-i va reclama. Și în plus, nici măcar nu sunt de la Romtelecom, ci doar o firmă angajată să aducă clienți pentru pachetul lor business. Iar metoda lor stresantă e infectă! Părerea mea.

 

Comentarii
  1. Chat Online
  2. tottyovi
  3. Sabina
  4. Haotik
  5. Robert
  6. Neydamn
  7. Geordan

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge