E frumos așa

M-am întors din concediu. A fost un concediu bine meritat, așteptat ce-i drept și surprinzător de plăcut. Am avut ocazia să-mi reîncarc energiile și chiar să redescopăr locurile pe care le-am mai vizitat. Acest concediu pentru mine, deși locurile vizitate au fost revăzute, a însemnat trăirea unei altfel de emoții, una pe care puțini o pot simți sau trăi.

Nu m-am dus ca tot omul doar să strig în gura mare sunt în concediu. Nu, am fost acolo să trăiesc împreună, bucuria timpului nostru, a descoperirilor noi, a momentelor frumoase și a ceea ce vor fi amintiri în albumul foto. Să fiu prezent și să fac parte din creația poveștilor ce vor fi deja spuse prietenilor, apropiaților noștri. Un fel de moment Barney Stinson, acel legen…… wait for it….. dary.

Acum, stau la birou și nu pot să nu arunc o privire pe geam. Un cer senin, un soare îndrăzneț, păsările cântând și o melodie ce se pliază perfect pe moment. Acesta este momentul ce vreau să îl împărtășesc cu voi.

Luați o pauză de la ceea ce făceați, dați play la melodia de mai jos și doar ascultați. Lăsați capul un pic pe spate și doar ascultați. Da, așa…. e frumos așa, nu?

O zi bună vă doresc.

Comentarii
  1. Ovi

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge