E frumos așa

M-am întors din concediu. A fost un concediu bine meritat, așteptat ce-i drept și surprinzător de plăcut. Am avut ocazia să-mi reîncarc energiile și chiar să redescopăr locurile pe care le-am mai vizitat. Acest concediu pentru mine, deși locurile vizitate au fost revăzute, a însemnat trăirea unei altfel de emoții, una pe care puțini o pot simți sau trăi.

Nu m-am dus ca tot omul doar să strig în gura mare sunt în concediu. Nu, am fost acolo să trăiesc împreună, bucuria timpului nostru, a descoperirilor noi, a momentelor frumoase și a ceea ce vor fi amintiri în albumul foto. Să fiu prezent și să fac parte din creația poveștilor ce vor fi deja spuse prietenilor, apropiaților noștri. Un fel de moment Barney Stinson, acel legen…… wait for it….. dary.

Acum, stau la birou și nu pot să nu arunc o privire pe geam. Un cer senin, un soare îndrăzneț, păsările cântând și o melodie ce se pliază perfect pe moment. Acesta este momentul ce vreau să îl împărtășesc cu voi.

Luați o pauză de la ceea ce făceați, dați play la melodia de mai jos și doar ascultați. Lăsați capul un pic pe spate și doar ascultați. Da, așa…. e frumos așa, nu?

O zi bună vă doresc.

Distribuie pe:

Despre Damian Irimescu

Pasionat de blogging, social media, antreprenoriat și cu un simț al umorului bine dezvoltat. Dacă ai o poveste de împărtășit, sub anonimat sau nu, atunci te invit să îți faci un cont aici: http://bit.ly/Creaza-Cont

Articole asemănătoare:

Latest Comments
  1. Ovi

    Bun Venit! Ti-am simtit lipsa :) !
    Ultimul articol al lui Ovi: Descarca Gratuit: Pachet de Iconite “sport” iOS7My Profile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge