Ce este un om fără un scop?

Discutam deunăzi despre scopuri. Scopuri în viață, scopuri în viața profesională, scopuri în general. Consider personal și din propria mea experiență, că o viață fără scopuri este ca și cum nu ai trăi deloc. Dacă trăiești o viață fără să ai anumite țeluri, pentru ce mai trăiești, ar zice unii.

Acum 3 ani, eram fără vreun scop anume, doar acela de a mă distra, lucru care îl făceam „magna cum laude”. Sufletul petrecerii eu eram. Când ieșeam în oraș, toți cu care eram, știau că au să plece acasă la răsăritul soarelui.

Dar acum, am alte scopuri. Am făcut un upgrade vieții mele. Și de fiecare dată când îmi ating un țel, sunt ca un copil care a reușit să meargă singur pe picioarele lui sau când reușește să meargă pe bicicletă pentru prima oară. Am un sentiment de împlinire pe care nu îl pot exprima în cuvinte.

Acum, familist fiind, am responsabilități, facturi de plătit, mâncare de pus pe masă, sunt multe lucruri care trebuie să le ating lună de lună. Având firma, alerg zilnic pentru a avea bani ca să reușesc să-mi ating scopurile. De altfel, fără ele, nu știu ce m-aș face. Dar viața, la un moment dat, îți va impune propriile ei scopuri, fie că vrei fie că nu vrei. Tot trebuie să treci prin ele, ca toți ceilalți.

De aceea, ce credeți voi că este un om fără scopuri? Și voi ce scopuri aveți?

Au aterizat aici din cautari:

Distribuie pe:

Despre Damian Irimescu

Pasionat de blogging, social media, antreprenoriat și cu un simț al umorului bine dezvoltat. Dacă ai o poveste de împărtășit, sub anonimat sau nu, atunci te invit să îți faci un cont aici: http://bit.ly/Creaza-Cont

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge