Recrutat în Oltenia – Cum să lansăm o afacere pe internet și „Blogger Magazin”

Digi24 Craiova - Cum sa lansam o afacere pe internet

Digi24 Craiova – Cum sa lansam o afacere pe internet

Pe 8 mai 2013 am avut onoarea să fiu prezent în studioul Digi24 Craiova la invitația lui Eugen Barbu, în cadrul emisiunii „Recrutat în Oltenia”. Întrebările au fost pertinente, atât eu cât și colegul meu Mircea Șerbănescuvreaupizza.ro, am încercat să răspundem cât mai la subiect. Evident pare-se că am avut emoții, asta și datorită lipsei de pe „sticlă”. Ultima mea apariție la TV a fost acum 3 ani.

Mi-au plăcut întrebările lui Eugen, singura mea nemulțumire este timpul, relativ destul de scurt. Subiectul dezbătut, „Cum să lansăm o afacere pe internet”, este unul prea important pentru a fi discutat doar într-o jumătate de oră. Sper ca pe viitor, această emisiune să fie de o oră, minim. Sper să mai fiu invitat și aș dori să aflu părerea voastră despre apariția mea.

Precizez încă odată că am avut emoții.

Distribuie pe:

Despre Damian Irimescu

Pasionat de blogging, social media, antreprenoriat și cu un simț al umorului bine dezvoltat. Dacă ai o poveste de împărtășit, sub anonimat sau nu, atunci te invit să îți faci un cont aici: http://bit.ly/Creaza-Cont

Articole asemănătoare:

Latest Comments
  1. Alexandru

    Am urmarit inregistrarea si pot sa spun ca sunt foarte multumit de ceea ce sa discutat. Sunt foarte pus pe ganduri sa imi inregistrez si eu un SRL si chiar iti voi urma sfatul mai bine zis sfaturile.

    • Neydamn

      Mă bucur că te-am putut ajuta cu câteva sfaturi. De asemenea dacă mai ai și alte nelămuriri aștept cu drag întrebările tale. Poate te pot ajuta cumva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge