Blogger Magazin #1 – Interviu Cristian Gog

Blogger Magazin #1 - Interviu Cristian Gog

Blogger Magazin #1 – Interviu Cristian Gog

Irimescu Răzvan  Bună Cristian, iți mulțumesc pentru timpul acordat acestui interviu. Vreau ca cititorii primei reviste a blogosferei românești să afle cine a fost și este Cristian Gog, înainte și după „Românii au talent”. Aș vrea să știu unde și când te-ai născut?

Cristian Gog: Eu iți mulțumesc. M-am născut pe data de 27 august 1981 în orașul Câmpeni, județul Alba, la aproximativ 25 de kilometri de localitatea în care am crescut, Baia de Arieș.
I.R: Cristi, de când a început pasiunea pentru iluzionism? A existat cineva în familia ta care nu a fost de acord cu ceea ce aveai de gând să faci pe viitor?

C.G: Pasiunea pentru iluzionism o am încă din copilărie  Tatăl meu a fost cel care mi-a trezit interesul pentru acest domeniu arătându mi niște mici trucuri cu cărți  monede și chibrituri. Și pe măsura ce deveneam tot mai captivat de acest domeniu, majoritatea timpului îl petreceam „ jucându-mă” cu cărți sau cu monede, ceea ce nu era tocmai pe placul mamei, care, cu greu reușea să mă scoată din jocurile mele. În momentul în care joaca s-a transformat în ceva mai serios, toată familia m-a susținut în această direcție.

I.R: Cine a crezut în talentul tău și cine ți-a fost alături în dezvoltarea acestuia?

C.G: În primul rând tatăl meu care mi-a deschis calea spre acest domeniu. De asemenea soția mea a crezut în mine de la început și mi-a fost mereu alături. Și câțiva prieteni apropiați care m-au incurajat și m-au susținut mereu.

I.R: Pana în „Romanii au Talent”, care a fost cea mai frumoasa experiență ca și iluzionist? Dar și cea mai puțin plăcută?

Continuarea interviului în Blogger Magazin #1 – Pagina 5

Vrei să contribui la Blogger Magazin?

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge