Blogger Magazin #1 – Interviu Cristian Gog

Blogger Magazin #1 - Interviu Cristian Gog

Blogger Magazin #1 – Interviu Cristian Gog

Irimescu Răzvan  Bună Cristian, iți mulțumesc pentru timpul acordat acestui interviu. Vreau ca cititorii primei reviste a blogosferei românești să afle cine a fost și este Cristian Gog, înainte și după „Românii au talent”. Aș vrea să știu unde și când te-ai născut?

Cristian Gog: Eu iți mulțumesc. M-am născut pe data de 27 august 1981 în orașul Câmpeni, județul Alba, la aproximativ 25 de kilometri de localitatea în care am crescut, Baia de Arieș.
I.R: Cristi, de când a început pasiunea pentru iluzionism? A existat cineva în familia ta care nu a fost de acord cu ceea ce aveai de gând să faci pe viitor?

C.G: Pasiunea pentru iluzionism o am încă din copilărie  Tatăl meu a fost cel care mi-a trezit interesul pentru acest domeniu arătându mi niște mici trucuri cu cărți  monede și chibrituri. Și pe măsura ce deveneam tot mai captivat de acest domeniu, majoritatea timpului îl petreceam „ jucându-mă” cu cărți sau cu monede, ceea ce nu era tocmai pe placul mamei, care, cu greu reușea să mă scoată din jocurile mele. În momentul în care joaca s-a transformat în ceva mai serios, toată familia m-a susținut în această direcție.

I.R: Cine a crezut în talentul tău și cine ți-a fost alături în dezvoltarea acestuia?

C.G: În primul rând tatăl meu care mi-a deschis calea spre acest domeniu. De asemenea soția mea a crezut în mine de la început și mi-a fost mereu alături. Și câțiva prieteni apropiați care m-au incurajat și m-au susținut mereu.

I.R: Pana în „Romanii au Talent”, care a fost cea mai frumoasa experiență ca și iluzionist? Dar și cea mai puțin plăcută?

Continuarea interviului în Blogger Magazin #1 – Pagina 5

Vrei să contribui la Blogger Magazin?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge