Blogger Magazin #1 – Breadcrumbs în detaliu

Breadcrumbs în detaliu

de Sorin Ciprian

In acest articol voi incerca sa evidentiez utilitatea breadcrumbs. Deasemenea va voi explica cat mai detaliat posibilitatea de a afisa breadcrumbs pe bloguri.Pentru aceasta va trebui sa intelegem ce inseamna defapt ce inseamna acest termen.

Conform unei definitii gasite pe forumul tutorialehd.info, breadcrumbs inseamna in traducerea libera, “firimituri de paine”, iar daca te uiti dupe ele vezi de unde ai plecat si unde esti in acel moment. Un “breadcrumb” este un tip de structura de navigare, care informeaza vizitatorul despre principale categorii si subcategorii a paginii web accesate.

Acesta este de obicei plasat sub titlul principal al paginii si contine legaturi la categoriile si subcategoriile respective.
Exemplu [...]

Continuarea în Blogger Magazin #1 – Pagina 31

Vrei să contribui și tu la Blogger Magazin?

Distribuie pe:

Despre Damian Irimescu

Pasionat de blogging, social media, antreprenoriat și cu un simț al umorului bine dezvoltat. Dacă ai o poveste de împărtășit, sub anonimat sau nu, atunci te invit să îți faci un cont aici: http://bit.ly/Creaza-Cont

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge