Plăcerea de a lucra cu oameni serioși în afaceri

Afaceri oameni serioși

Oameni serioși

Cât de mult contează să lucrezi cu oameni serioși în afaceri. Nu doar din punct de vedere al plăților, contează și acest aspect, nu, mă refer la acei oameni de afaceri, care sunt integrii și de cuvânt. Știu că vorbesc mituri când vine vorba de România, dar am oportunitatea de a lucra cu oameni minunați. Oameni care atunci când își dau cuvântul, se dau și peste cap ca să se țină de promisiune.

De ce? Pentru că, a fi serioși și integrii ține de brand-ul personal. Vorbea Chinezu la o conferință din cadrul TEDx Craiova, despre brand-ul personal și cum trebuie lucrat la el. Mare adevăr! Din păcate, mulți oameni de afaceri se focusează doar pe a face bani, nu contează cum, ci doar să facă bani.

Din fericire, acum am ocazia de a lucra cu oameni serioși, cu oameni unde banul nu reprezintă dumnezeul lor. Oameni care au ca principii și valori în afaceri, moralitatea, onestitatea și integritatea. Nimic nu se compară cu un astfel de sentiment, în afaceri. Este exact ca acel combusibil ce alimentează NOS-ul și supra-turezi motorul, fără să-l afectezi.

Muncesc de plăcere, muncesc cu drag, muncesc cu un colectiv care are drept țintă să se autodepășească în fiecare zi. Mereu să dea mai mult decât au dat ieri. Ăsta este secretul, cheia spre un țel atins, un scop. Bine, asta dacă un om de afaceri are un scop. Cum îmi place să spun, fără scopuri, fără un plan de afaceri și o strategie de implementare nu se poate.

 

Au aterizat aici din cautari:

Distribuie pe:

Despre Damian Irimescu

Pasionat de blogging, social media, antreprenoriat și cu un simț al umorului bine dezvoltat. Dacă ai o poveste de împărtășit, sub anonimat sau nu, atunci te invit să îți faci un cont aici: http://bit.ly/Creaza-Cont

Articole asemănătoare:

Latest Comments
 1. Razvan Gavrila

  Telul oamenilor de afaceri este intr-un fel sau altul tot banul. Acum se diferentiaza doar modul in care acestia il fac si mai exact modul in care acestia trateaza oamenii cu care acestia interactioneaza. Un om respectat care la randul lui respecta pe ceilalti face banul mult mai usor. In afaceri modul in care tratezi persoanele din jur spune totul despre tine.
  Ultimul articol al lui Razvan Gavrila: Babă turbată, mă!My Profile

 2. Sergiu

  Un pas spre schimbarea in bine, dar inca mai sunt foarte multi pasi de facut…

 3. Geordan

  Big Like! Eu m-am mutat in tara SERIOZITATII! Sper sa am parte numai de lucruri serioase ;)
  Ultimul articol al lui Geordan: Hrana pentru … SUFLETMy Profile

 4. Punctul Tau

  Cred ca 1/10 poate fi considerat om de afaceri serios in Romania. Coruptia este inradacinata adanc in mentalitatea de afaceri din Romania si exista si un soi de ura fata de cei care fac bani si cei care au bani.
  Ultimul articol al lui Punctul Tau: Optimizare siteMy Profile

  • Neydamn

   Nu cred că corupția are un aport mare în neseriozitatea oamenilor. Aș tinde un pic spre nu știu, m-aș risca să zic educație, dar nu aș face bine cred sau cine știe. Eu una știu bună. Dacă ești neserios ce așteptări mai ai de la alții să fie serioși?

   Cred că unii pur și simplu nu au auzit de valori morale, de principii. Frumusețea unei colaborări serioase, este că nu îți pierzi timpul să fi atent să nu fi jecmănit. Nu, ci ai o încredere că totul o să fie bine.

   Este o încredere pe care, partenerul, clientul etc. ți-o acordă, pentru că știi că vei face treabă, nu doar niște vise vândute ca niște gogoși apetisante.

   Oricum vă doresc să aveți parte de seriozitate în afaceri, atât personală, cât și de la oamenii cu care intrați în contact.

 5. Natural

  Spor lucrator! :) Asteptam rezultatele si nr. 2 din Blogger Magazin.
  Ultimul articol al lui Natural: Incepe Targul Gaudeamus la CraiovaMy Profile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge