Plăcerea de a lucra cu oameni serioși în afaceri

Afaceri oameni serioși

Oameni serioși

Cât de mult contează să lucrezi cu oameni serioși în afaceri. Nu doar din punct de vedere al plăților, contează și acest aspect, nu, mă refer la acei oameni de afaceri, care sunt integrii și de cuvânt. Știu că vorbesc mituri când vine vorba de România, dar am oportunitatea de a lucra cu oameni minunați. Oameni care atunci când își dau cuvântul, se dau și peste cap ca să se țină de promisiune.

De ce? Pentru că, a fi serioși și integrii ține de brand-ul personal. Vorbea Chinezu la o conferință din cadrul TEDx Craiova, despre brand-ul personal și cum trebuie lucrat la el. Mare adevăr! Din păcate, mulți oameni de afaceri se focusează doar pe a face bani, nu contează cum, ci doar să facă bani.

Din fericire, acum am ocazia de a lucra cu oameni serioși, cu oameni unde banul nu reprezintă dumnezeul lor. Oameni care au ca principii și valori în afaceri, moralitatea, onestitatea și integritatea. Nimic nu se compară cu un astfel de sentiment, în afaceri. Este exact ca acel combusibil ce alimentează NOS-ul și supra-turezi motorul, fără să-l afectezi.

Muncesc de plăcere, muncesc cu drag, muncesc cu un colectiv care are drept țintă să se autodepășească în fiecare zi. Mereu să dea mai mult decât au dat ieri. Ăsta este secretul, cheia spre un țel atins, un scop. Bine, asta dacă un om de afaceri are un scop. Cum îmi place să spun, fără scopuri, fără un plan de afaceri și o strategie de implementare nu se poate.

 

Au aterizat aici din cautari:

Comentarii
  1. Razvan Gavrila
  2. Sergiu
  3. Geordan
  4. Punctul Tau
    • Neydamn
  5. Natural

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge